banner488

Hallaçlar’da trafik kazasında 1 kişi öldü, biri çocuk 4 kişi yaralandı

Hallaçlar’da trafik kazasında 1 kişi öldü, biri çocuk 4 kişi yaralandı
banner496
Kazada hayatını kaybeden gencin askerden hava değişimine geldiği öğrenilirken, Cumhuriyet Savcısı feci kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaza saat 15.20 sıralarında Aydın- Çine Karayolu Hallaçlar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın istikametinden Çine istikametine seyir halinde olan Cemil Ömeroğlu idaresindeki 48 ABC 19 plakalı lüks otomobil, önünde seyreden Halil Adıgüzel yönetimindeki 09 LT 648 plakalı otomobile bilinmeyen bir nedenle arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi önce yoldan çıkan ardından da uçurumdan zeytin bahçesine yuvarlanan otomobilin sürücüsü Halil Adıgüzel araçtan fırlayarak zeytin bahçesinin içinde hayatını kaybetti. Bahçeye yuvarlanan otomobilin içinde yolcu olarak bulunan Halil Adıgüzel’in babası Hüseyin Adıgüzel ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazada önündeki araca çarpan sürücü Cemil Ömeroğlu İle araçta bulunan 7 yaşındaki oğulları Mustafa Gürkan ve eşi Yeter’ de yaralandı. Kazadan sonra bölgeye sevk edilen ambulanslarla Aydın’daki hastanelere sevk edilen yaralıların tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Halil Adıgüzel’in Çine Doğanyurt l Mahallesinde ikamet ettikleri ve Halil Adıgüzel’in bir süre önce askerden hava değişimine gönderildiği baba-oğulun bahçeden döndükleri öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.






Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472