banner488

Çine’de, Gasp’tan 2 Kişi Daha Tutuklandı

Çine’de, Gasp’tan  2 Kişi Daha Tutuklandı
banner269

29 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen mahkeme adli kontrol şartı ile serbest bırakılan B.Ç ve E.B. tekrar mahkeme çıkarıldı. Çıkarıldıkları mahkemece B.Ç ile E.B. tutuklanarak Çine Cezaevine gönderildi.

Çine‘de Yolboyu mahallesinin bakkalını silahla basarak kasadaki paraları değerli eşyaları gasp eden 4 kişilik şebeke yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede adli kontrol şartıyla serbest kalan B.Ç ile E.B. tekrar hakim karşısına çıkarıldı. Tutuklu yargılandığı duruşma sonunda B.Ç ve E.B. tutuklandı.

28 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen olayda; Yolboyu mahallesine giden A.K.K., E.A., B.Ç. ve E.B.köy bakkalı Mehmet Y.’yi silahla etkisiz hale getirip bakkaldaki paraları ve kıymetli eşyaları gasp ederek köyden kaçtı. Gaspçılar ayrıldıktan sonra durumu güvenlik güçlerine ihbar eden Bakkal zanlıların yakalanmasını istedi. İhbar üzerine hemen çalışmaya başlayan güvenlik güçleri bir yandan zanlıların eşkali üzerinde çalışma yaparken diğer yandan da bölgedeki kameraları incelemeye aldı. Kimlikleri belirlenen zanlılar güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.Öğlen saatlerinde Çine adliyesine getirilen 4 zanlı, Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanması talebi ile mahkemeye sevk edildi. Öğlen saatlerinde girdikleri adliyeden gece yarısı çıkan zanlılardan E.A ve A.K.K. tutuklanırken B.Ç. ve E.B. zanlı da adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472