banner488

Çine’de ; 10 kişiye gözaltı

Çine’de ; 10 kişiye gözaltı
banner496

Çine’de eş zamanlı 11 adreste, yağma, kasten yaralama, ölümle tehdit ve şantaj suçlarına karışan örgüte operasyon düzenlendi. Örgütün elebaşı dahil 10 kişi gözaltına alındı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ile Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarafından sabah erken saatlerde eş zamanlı 11 adrese operasyon başlatıldı. “Birden fazla kişi ile cürüm işlemek amacı ile teşekkül oluşturan ve organize bir şekilde hareket ederek” “Vatandaşlar Üzerinde Korku ve Panik Yaratmak Sureti İle Sindirme, Şantaj, Tehdit ve Ölümle Tehdit, 6136 SKM, Silahla Yaralama, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Mala Zarar Verme, Darp, Yağma, Zor Kullanılarak Para, Mal ve Menfaat Temini, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurma ve Kullanma suçlarından Çinede başlatılan projeli çalışma kapsamında eş zamanlı yapılan operasyonda toplam 11 adet adreste arama yapılarak, 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Ekipled şüphelilere ait 11 adet adreste yapılan aramalarda 1 adet AK 47 marka-model Kalaşnikof makineli tüfek , 4 adet AK 47 marka Kalaşnikof makineli tüfek şarjörü,70 adet AK 47 makineli tüfek mermisi ,6 adet tek kırma tüfek, 1 adet pompalı tüfek,6 adet kurusıkı tabanca,4 adet kurusıkı tabanca sürgüsü, 34 adet kurusıkı fişek,135 adet av tüfeği fişeği ,2 adet kama,1 adet fotoğraf makinesi,2 adet kamera , 3 adet fişeklik,1 adet dürbün, 2 adet poşet içerisinde esrar tabir edilen uyuşturucu madde,8 adet cep telefonu ve sim kartları,2 adet kasatura ,1 adet sustalı bıçak, 4 adet Harddisk,1 adet askeri kamuflaj, 1 adet balistik yeleğe e bir miktar narkotik madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler M. A., E.A.,İ. A. , F. E. A., T O., U. U., A. E.,A.K.K. (Tekirdağ ilinde yakalanan), E. A. (Suca sürüklenen çocuk) ve G. B. Cinayet-Gasp Büro Amirliği ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2021, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472