banner488

Çine'de kaza 3 yaralı

Çine'de kaza 3 yaralı
banner496

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan oğulları ile birlikte Aydın'a seyir halindeki ailenin otomobiline, arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, otomobilden çıkartılan üniversite adayı genç başka bir araçla sınava yetiştirildi.

Kaza, Aydın-Muğla Karayolu Savrandere Mahallesi’nde saat 09:00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çine’de esnaflık yapan Aşkın Altıntaş, eşi Öznur Altıntaş ve oğulları Mehmet Cumhur Altıntaş, 09 C 1222 plakalı otomobilleri ile Efeler yönünde seyir halindeyken, aynı yönde seyreden Nevzat Sayan idaresindeki 09 AGS 673 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil kontrolden çıktı. Altıntaş'ın kullandığı araç yol kenarına takla attı.

Diğer sürücülerin bilgi vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobiller içerisinden çıkartılan yarılılar Nevzat Sayan, Öznur Altıntaş ve Aşkın Altıntaş Efeler’deki hastanelere sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan Mehmet Cumhur Altıntaş ise, başka bir araç ile YKS’ye yetiştirilmek üzere sınava gireceği okula götürüldü.

Hastanelere sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2022, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sabahattin güven.
Sabahattin güven. - 2 yıl Önce

Geçmiş olsun.inşAllah.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472