banner488

Çine'de, bir kişi av tüfeğiyle intihar etti

Çine'de, bir kişi av tüfeğiyle intihar etti
banner496
Çine’nin Eskiçine Mahallesinde bir kişi iddialara göre girdiği bunalım sonucu av tüfeğiyle kendisini vurarak intihar etti.

Olay, Çine’nin Eskiçine Mahallesinde bulunan müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 20 yıl önce trafik kazası geçirdiği ve kaza sonucunda beyin ameliyatı olduğu, ameliyattan sonra psikiyatri desteği aldığı ve sürekli olarak ilaçları kullandığı bilgisine ulaşıldı. Aynı bahçe içerisinde babasıyla ayrı evlerde yaşayan Süleyman Tetik (47) dengesiz davranışlarda bulunduğu söylendi.

Bunalıma girdiği iddia edilen Süleyman Tetik, bugün saat 13.30 sıralarında evinde bulundurduğu av tüfeği ile göğsüne bir el ateş ederek intihar etti. Mahalle sakinlerinin tüfek sesini duymasıyla ortaya çıkan olay, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından adrese sevk edilen Çine Jandarma ekipleri evde güvenlik önlemleri aldı. Yapılan incelemenin ardından Süleyman Tetik’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 









Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 18:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472