banner488

Çine’de Avcılar Yarıştı

Çine’de Avcılar Yarıştı
banner496

Çine’de Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin düzenlediği trap ve tek kurşun (hareketli domuz hedefi) atış yarışmalarında avcılar birbirleriyle yarıştı.

Çine’de Avcılık ve Atıcılık Derneği'nin organize ettiği trap ve tek kurşun (hareketli domuz hedefi) atış yarışmaları Karahayıt Mahallesi'nde avcılar birbirleriyle yarıştı. Trap ve tek kurşun atış yarışmasına EYSİM Mineral Madencilik sponsorluk yaptı. Profesyonel trap yarışmasında birinci Sabri Özen, ikinci Mehmet Özer, üçüncü Fatih Yetişkin oldu. Trap ve tek kurşun yarışmasında birinci İsmail Aygün, ikinci Olcay Sevindik, üçüncü Mustafa Atıcı olurken, amatör trap yarışmasında ise birinci Levent Tosun, ikinci Korhan Karaca ve üçüncü Serkan Biçer oldu. Yarışmalarda birincilerine otomatik tüfek ikinci ve üçüncülere ise pantolon ve yelek hediye edildi. Yarışmalara, Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Eysim Mineral Madencilik İdari İşler Müdürü Olgun Balcı ve Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Engin Asar katılarak yarışmacılara hediye ve madalya takdiminde bulundu.

Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkan Yardımcısı Salim Eraslan, “Çine’de her zaman olduğu gibi Eysim Madencilik yine Çinelilerin yanındaydı ve yarışmaya yapmış oldukları katkılarından dolayı Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'e tüm atıcılar adına teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472