banner488

Yavuz köy gezilerini aralıksız sürdürüyor

Çine’nin 65 Köyü’nün 41’ini gezerek seçmenlerle bir araya gelen MHP Çine Belediye Başkan Adayı Yavuz, diğer partilerin aksine yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yavuz köy gezilerini aralıksız sürdürüyor
banner496
Adaylığının açıklanmasından sonra, Çine’nin 65 Köyü’nün 41’ini gezerek kendisini tanıtan ve projelerinden bahsetmeye ara vermeden devam eden MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, Umurköy, Elderesi, Çatak, Doğanyurt ve Esentepe köy ziyaretlerinde önemli açıklamalarda bulundu.


Köy ziyaretlerinde, yaklaşan yerel seçimler öncesi dağıtılan kömürler üzerinden Ak Parti Hükümeti’ne ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yüklenen MHP Çine Belediye Başkan Adayı Yavuz, “O kömürlerin bedeli sizlerin vergilerinizle karşılanıyor. Kömür için kimseye minnet duymayın. O kömürler size ananızın ak sütü gibi helaldir.” dedi.

Köy kahvehanelerinde seçmenlerle bir araya gelen Yavuz’a, MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Gökbel de eşlik etti.  

“Köylümüzün derdi bizim de derdimizdir.”

Sağlık köyü ziyaretinde köylülerin tarlalarına sulama yapamadıklarını belirtmelerini üzerine sulama ihtiyaçlarının sağlanması için bir gölet sözü veren Yavuz, Elderesi Köyündeki içme suyu eksikliğinin giderilmesi hususunda da söz verdi. Yavuz, “Gürlen Çayı’ndan su verilmesi projesini geliştirip sadece 4-5 köye değil yakın köylerde bulunan 17 köye de içme su sıkıntısını çözeceğim. Buna da samimiyetimle söz veriyorum. Köylümüzün derdi bizim derdimizdir.” dedi.

“Alabanda’yı Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtacağız”

Doğanyurt ve Esentepe köylerinde iş imkânlarının çeşitliliğinin artacağını belirten Yavuz, “Alabanda’nın kültürel zenginliğini artıracağız. Sadece Türkiye’ye değil, dünyaya tanıtacağız. Konaklama imkânları sağlayıp oteller, restoranlar yapacağız. Açık panayır alanları sağlayıp köylümüzün incirini, zeytini, zeytinyağlarını satmasını sağlayacağız. Bu kazançlar hem Çine’nin Savoybetting hem de köylümüzün yüzünü güldürecektir.” dedi.

“Üreticiden yer parası almayacağız”

Çine Pazar yerindeki üreticiden yer parası alınmasını engelleyeceğini de belirten Yavuz, “Üreticimizin ürettiği ürünleri özgürce satmasını istiyoruz. Köylülerimize ürettiklerini rahatça satabilme imkânı sağlamamız gerekiyor. Biz bu konuda  söz veriyoruz. Üretenin yanında olacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünü gerçeğe çevirmiş olacağız.” İfadelerini kullandı.

“Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek”

Çine Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde, vatandaşlara  ‘kent kart’ uygulaması başlatılacağı müjdesini de veren Yavuz, Artık size göstere göstere un, şeker paketi gibi kömür yardımı gibi yardımlar yapılmayacak. Yüce Dinimizin de bize yol gösterdiği gibi ‘Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi gerekir’ sözünden hareketle artık durumunuzu belli etmeyeceğiz. Vereceğimiz ‘Kent Kart’ ile marketlerden istediğinizi alabileceksiniz. Kendi ihtiyacınızı, kendiniz karşılamış olacaksınız. ‘Kent Kart’lara ayda ihtiyacınıza ve durumunuza göre otomatik para aktarımı olacak. Yani kendiniz para istemeye gelmeyecek, hazır olarak paranız yatmış olacak. Bence de dinimizin gereklerine uygun bir uygulama olacak.” dedi.

“Kömür için kimseye minnet duymayın!”’

Aydın belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ve Ak Parti Hükümeti’nin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracığıyla dağıttığı kömürlerin ne Çerçioğlu’nun ne de Başbakan’ın cebinden çıkan yardımlar olmadığının da altını önemle çizen Yavuz, “O kömürlerin bedeli sizlerin vergilerinizle karşılanıyor. Kömür için kimseye minnet duymayın. Bu dağıtılan tüm kömür ve yardımlar size ananızın ak sütü gibi helaldir. Hiçbir şekilde bu yardımlardan ötürü ne Çerçioğlu’na ne de Başbakan Tayyip Erdoğan’a minnet duymayın.” şeklinde konuştu.

“Ne Mutlu Türküm Diyenlerin Sesi MHP’dir”

Köylerde MHP’ye olan ilginin her geçen arttığını belirten Yavuz, “AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerim ve ağabeylerim olabilir. Onlardan partilerinden vaz geçin diyemem. Partinizi gönlünüzde taşıyın ama sandığa taşımayın. Çünkü ülke bölünmek için darbeler aldı. AK Parti'nin politikası yanlış taraflara gitmeye başladı. O yüzden ‘Ne Mutlu Türküm’  diyenlerin sesi ve ortak aklın adresi MHP’dir diyorum ve bana destek olunmasını istiyorum.” dedi.

Kahvehanedeki vatandaşlara her fırsatta olduğu gibi Ayyıldız rozet takmayı da ihmal etmeyen Yavuz, “Ayyıldız tüm yüreklerin üzerinde ışıldamalı” sözünü de yineledi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 22:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472