banner488

Vekil Savaş, “Mart Ayından Korkuyorsunuz”

Vekil Savaş, “Mart Ayından Korkuyorsunuz”

AK Parti Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş kendisi için verdiği vaatleri yerine getirmediğini söyleyen CHP İlçe Başkanı Şahin’e, “Senin avukatlığını yaptığın adamlar gelsin” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, kendisi ile ilgili basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e, “Siyasi anlamda muhatabım değil ama insan olarak bu toprakların evladı olarak elbette benim muhatabım. 2019 Mart ayından korkuyorsunuz” dedi. O ilçe Başkanının avukatlığını yaptığı adamlar karşısına çıkmasını isteyen Milletvekili Mustafa Savaş, “Hodri meydan diyorum. Senin avukatlığını yaptığın adamlar karşıma çıksın. Bak sen tabelacısın istediğin yere yaz çiz, parasını belediye ödesin. Bizim başarımızı gölgeleyemezsin. 2 buçuk yıldan buyana Çine’mize çok önemli hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Belki bazıları bunları bilmiyor buradan teker teker okuyacağım, cümle alem duysun. Bu memlekete ‘yapılan yatırımları yok saymak hiçbir şey yapılmadı, söz verdiklerini yerine getirmedi ‘demek yalancılıktır. Burada değerli ilçe başkanı kardeşimize eleştirirken, konuşurken boş konuşmamak lazım, altı dolu olması lazım. Sonra mahcup olursun, sonrada ortalıkta dolaşamazsın. Benimle de uğraşırsan bende ağzımı açarım bir daha da hayatta konuşamazsın. Bu kadar da net söylüyorum. Avukatlığını yaptığın adamlar gelsin. Belediye olarak, başka alanlarda yaptığınız işler ortada. Beceriksizlikleriniz ortada. Korkuyorsunuz Mart ayından. Korksanız da, korkmasanız da 2019’da Çine Belediyesi AK Partiyle buluşacak. Biz Çine sevdalısıyız.

“Borcumun yüzde 10’nu ödedim”

Çine’yi cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, Çine'de yapımı biten, devam eden ve daha da yapılacak olanları tekrar duymayanlara duyurdu. Savaş, “Çine Hükumet Konağı’nın Temmuz 2018’de ihalesi yapılıyor. Adliye ile Emniyet büyük bir Hükümet konağı içerisinde olacak, mevcut binadan 3 kat büyük Hükümet Konağımız olacak. Enerji Bakanı ile görüştüm, İncirliova ve Çine için doğalgaz talebimizi ilettim. Kabul etti ve doğalgaz hizmetini getirdik. Yılsonuna kadar da 2 bin hane doğalgaz kullanmaya başlayacak. Çine Organize Sanayi Bölgesi bir buçuk yıl önce yüzde 15 doluluk olan OSB şu an itibari ile yüzde yüzlere geldi. Şimdi orada yatırım yapmak için gelen bir firmaya yer yok. İki, üç yıl sonra 3bin- 4 bin kişinin çalışacağı bir OSB var. Gökbel Barajı bu yıl içerisinde hizmete girecek. Hayırsever vatandaşımızın desteği ile 100 kişilik diyaliz merkezi ünitesini açtık, hastalarımız Aydın’a gidip gelmekten kurtuldu. Çine’ye bir tane Fen Lisesi iznini aldık, önümüzdeki yıldan itibaren artık Çine’de Fen Lisesi’nde öğrencilerimiz okumaya başlayacak. Bir anaokulu açtık. 200 kişilik öğrenci pansiyonun yapımı tamamlandı. 100 kişilik bir öğrenci pansiyonu 10 Mayıs 2018 ‘de ihalesi yapılmıştı, inşaatı başlayacak. Sosyal Hizmetler Merkezi hizmete girdi. Madransporlular sentetik sahada maç yapamıyoruz diyorlardı, şuan doğal çim yaptık. Toplum Sağlık Merkezi Devlet Hastanesi’nin bahçesinde inşaatı devam ediyor. Orada 112 Acil'de orada olacak. Şuan hastane 22 uzman hekim ile hizmet veriyor. Daha önce uzman hekim sayısı sadece 9'du. Daha önce 700 tane hasta ayakta tedavi edilirken şuanda ortalama bin 200 tane hasta tedavi ediliyor. Aydın’a gitmiyor hatta diğer ilçelerden hastanemize tedaviye gelen vatandaşlarımız var. Fiziki anlamda yetersiz olduğu için şimdi 100 yataklı bir yeni modern hastane inşa ediyoruz. Yeni sosyal güvenlik hizmet binası yapıyoruz. Yüksekokulu STK'lar ve kaymakamlık desteği ile 12 ek derslik yapıyoruz, öğrencilerimiz Çine'yi tercih edecekler. Çine'ye TOKİ'yi getirdik, ihalesi yapıldı. Çine'ye huzur evi yapıyoruz. Aydın-Çine demiryolu projesi ihalesi yapıldı, hayırlı uğurlu olsun. Say say bitmiyor, daha gerisi gelecek. Bunun için devam diyoruz. Çine'mize bölgeye hitap edecek hayvan hastanesi projesini başlattık. Bu toprakların evladı Ormancı Ali'nin oğlu bu kardeşiniz daha borcunun yüzde 10'unu ödedi. Daha yüzde 90'lık kısmı var. Bunlarda bu 5 yıllık süre içerisinde. Çine’yi cazibe merkezi haline getireceğiz. Burada doğan kardeşlerimizin burada karnı doyacak, başka yere aş için iş için başka yere gitmeyecek burada bunun sözünü veriyorum. Çine'de doğan Çine'de doyacak, biz memleketimize bunun için hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 10:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472