banner488

Vatan Partisi kahvaltıda buluştu

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, "Hepsinin hesabını çatır çatır soracağız"

Vatan Partisi kahvaltıda buluştu

Vatan Partisi Çine İlçe Başkanı Tevfik Uslu’nun organize ettiği kahvaltıya Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, ADD Temsilcisi Solmaz Ece, Zeki Ece ve partililer katıldı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur Çine’de 7 kişiye rozet taktı.

Açılış konuşmasında Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen Vatan Partisi İlçe Başkanı Tevfik Uslu, “Bizler yani işçi partisi olarak birtakım medyanın özellikle yanlış bildirmesinin aksine parti ismini ve logosunu değiştirmedik, komple parti olarak diğer partilerden gelen yurtsever, aydın, asker, bilim adamı ve siyasetçilerimizle birleşip Vatan partisini kurduk. Yurt çapında örgütlenmiş tüm kadrolarımı Vatan Partisi’nin emrine verdik. Yani elimizi değil başımızı taşın altına koyduk. Şimdi sıra diğer yurtseverlere gelmiştir. Herkes eteğindeki taşı döküp konu vatansa gerisi teferruattır deyip ortak paydamız vatan da birleşecektir. Vatan kimsenin partisi değildir, hepimizin partisidir.

Yolumuz büyük önderimiz Mustafa Kemal’in altı okla gösterdiği aydınlanma yoludur, parolamız Emek, Namus, Vatan’dır. Emek; yani çalışacağız yani bu herkese iş demektir, üreteceğiz, katma değer kazanıp hem ulusumuza hem insanlığa faydalı olacağız bu emeğimizi paraya sermayeye çevireceğiz. Namuslu olacağız yani herkesin hakkını vereceğiz herkes toplam gelirden hissesine düşen kadar payı mutlaka alacak. Yalan söyleyip milleti kandırmayacağız bu konuda medya üstüne düşen görevi gayet serbest ve hür olarak hiçbir baskı altında kalmadan yerine getirecek. Sonunda hür ve demokrat biçimde, güvenlik içinde, ibadetlerimize inandığımız şekilde yerine getirebileceğiz bir vatanımız olacak.

İşaretimiz Gülümse Türkiye’dir. Önümüz aydınlık karamsarlığa gerek yoktur. Karamsarlık maruz kaldığımız küresel psikolojik savaşın bizi dağıtmaya çalıştığı durumdur. Nasıl birleşip yenilmez armadayı Çanakkale’de denizin dibine gömdüysek, nasıl birleşip aynı anda yurdumuzu işgale yeltenen süper devletleri İzmir’de denize döktüysek, nasıl Kıbrıs’ta o büyük iradeyi ortaya koyabildiysek yine yaparız diyoruz ve sloganımızı haykırıyoruz. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ ” diyerek sözlerini bitirdi.

Kahvaltıda konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, açılımla gündeme gelen af konusundaki görüşlerini belirtti

Böyle bir aile ve dost ortamında, vatansever ortamda sizlerle buluşmaktan son derece onurlu ve gururluyum diyen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “Vatansever insanlarda nitelik önemlidir, bende sizleri ziyarete geldim. Bugün Türkiye büyük bir yangın yerine dönmüştür. Nedeni başımızdaki iktidardır, 13-14 yıldır uyguladıkları politikalardır. Kendi kafalarına göre uygulamıyorlar çok büyük yerlerden emirler veriliyor ve ona göre uyguluyorlar. 1999 yılında terörist başı, bebek katili biz onu sorguladığımızda 2002 yılına geldiğimize kadar terör örgütünü bitme noktasına getirdik, kendisi getirdi bitme noktasına. Güneydoğu Anadolu topraklarımızı PKK ya da Hizbullah terör örgütlerine terk etmedik. Devlet devlet gibi vardı, orada kürt kökenli aslan gibi kardeşlerimizde ekmek derdine düştüler, artık bu PKK belasından kurtul diye bayram yaptılar. Sonra iktidar devam ederken Devlet Bahçeli çıktı erken seçim istedi. Amerika’nın emri ile el atıldı ve Recep Tayyip Erdoğan iktidarı Apo ile görüşmelere başladı, masaya oturdular tavizler verdiler. Türk Milleti enayimi, biz o kadar şehit niye verdik o zaman orada. Ne çabuk unuttuk gazilerimizi, şehitlerimizi. Türk milletine bir şey dayatıyorlar çözüm süreci bu çözülme sürecidir. Bu çözüm süreci rezilliğini durduracak olanda Vatan Partisi’dir. Biz bunu yapacağız. Ben Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İmralı’daki terörist başını sorgulayan bir Türk Subayı olarak sizlere söz veriyorum. Haziran ayında sandıktan biz çıkacağız. MHP, CHP ve hatta AKP tabanı koşa koşa bize geliyor. Sadaka kültürüne alıştırdılar üretim sıfır. Kendi yandaşları rant kazandılar, bu milletin dini ile oynandı. Bunların niyetleri Kürdistanı kurdurmak. Güneydoğu işgal altında. Biz milletimize güveniyoruz, Türk milleti Vatan Partisi’nde birleşecek. Doğuyu kaybedersek Batıyı da kaybedeceğiz. Mustafa Kemal’in Atatürk’ün ipinde birleşen biziz, çevrenizdeki herkese bunları anlatın. Beni bir siyasetçi olarak görmeyin beni bir Türk askeri olarak görün. Ülke bölünüyor, Cumhuriyet değerleri yerle bir oluyor, kadınımız bitiyor. Hepsinin hesabını çatır çatır soracağız” dedi.














Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 14:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472