banner488

Milletvekili Öz, " Söz Verdik, Yapıyoruz"

Milletvekili Öz, " Söz Verdik, Yapıyoruz"
banner496
 Efeler ilçemizde yapılması planlanan Aydın Şehir Hastanesi'ne ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, “Aydın Şehir Hastanesi’nin 2018 yılı ilk çeyreğinde  ihale sürecinin tamamlanması öngörülmektedir” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Sözcüsü Abdurrahman Öz, 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde, Aydınlılara vermiş oldukları sözleri yerine getirmek için, Aydın'ın 17 ilçesinde çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

"Aydın Her Şeyin En Güzeline Layıktır."  

Vekil Öz Aydın Şehir Hastanesi'ne ilişkin açıklamasında; “19.04.2017 tarihinde, Başbakanlık Yüksek Planlama Kurulu tarafından onaylanan, Aydın Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi işi ihale süreci, 11.09.2017 tarihli Bakan oluru ile başlamıştır. Şehir hastanesi ile ilgili ihale süreci, 22.09.2017 tarihinde, ön yeterlilik ihale ilanı ile devam edecek olup, 07.10.2017 tarihinde, ön yeterlilik ihalesi için başvurular alınmaya başlanacaktır. İhaledeki tüm aşamalar, Sağlık Bakanlığınca yürütülecektir.  2018 yılı ilk çeyreğinde de, ihale sürecinin tamamlanması öngörülmektedir. Aydın Her Şeyin En Güzeline Layıktır” ifadelerini kullandı.

“Aydınlımıza Verdiğimiz Önemli Sözü Yerine Getireceğiz”

İhale sürecinin tamamlanmasından sonra, şehir hastanesinin yapımına hızlı bir şekilde başlanacağını belirten Öz, “İnşaatın yapım aşaması da, Aydın kamuoyu ile birlikte takip edilerek, bitirilip hizmete açılması sağlanacaktır. Böylelikle Aydınlımıza verdiğimiz, önemli bir sözü yerine getirmiş olacağız.  Bu süreçte bizlere devamlı destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi'ye ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan'a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

            

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472