banner488

MHP Teşkilatı AK Parti'yi Ziyaret Etti

MHP Teşkilatı AK Parti'yi Ziyaret Etti
banner496
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Teşkilat yönetimi, AK Parti Çine İlçe Teşkilatını iadeyi ziyaret bulundu.

AK Parti İlçe Yöneticileri ile görüşen Kamil Ak, memleketin beraberliği için referandum sürecinde koordineli çalışılmaları gerektiğini ifade etti. İlçe Başkanı AK meselenin parti meselesi olmadığını ifade ederek “Bu durum siyasetin üzerinde bir durum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin siyasi çıkar gözetmeksizin ortak davalarının Vatan, Millet, Cumhuriyet için referandum sürecine destek verme kararı aldığını hatırlatan İlçe Başkanı Ak,  “Önümüzde MHP’nin kongre süreci var, on gündür kongre çalışmalarının yoğunluğunu yaşadık. Hazırlıklarımız bitti, mahalle çalışmalarımıza başladık. Mesele kişilerle yada partilerle ilişkilendirilmemeli. Mesele memleketin beraberliği için üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları bozma meselesi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak referandum sürecinde koordineli bir şekilde sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle de Çine’den sandıklardan EVET çıkartacağız” şeklinde konuştu.

“Parti Meselesi Değil, Millet Meselesi”

MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gerek 15 Temmuz sürecinde, gerek yeni kapı mitinginde ve gerekse 15 Temmuz’dan sonraki süreçte memleketin geleceği için net bir tavır sergilediğini ifade eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “MHP yönetimini ziyarette bulunmuştuk, onlarda iadeyi ziyarette bulundular teşekkür ederiz. MHP önümüzdeki günlerde kongreye gidiyor, kongrenin olumlu sonuçlar getirmesini diliyorum. FETÖ ile mücadelede ve anayasa değişiklik sürecinde MHP’nin, AK Partiye verdiği büyük destek ortadadır. MHP’de, AK Parti gibi Anayasa değişikliğinin kişiler yada partiler için yapılmadığının farkındadır. Bu Anayasa değişikliği MHP, AK Parti, Devlet Bahçeli veya Recep Tayyip Erdoğan için yapılan bir değişiklik değildir. Bu beraberlik Türkiye’nin önünü açacak. Bu Anayasa değişikliği vatanımız, milletimiz için gerekli olan bir sistem değişikliğidir. Bu davaya inanan herkesle, her platformda, her şartta aynı yolda yürümeye talibiz. Aynı gemide yaşıyoruz, hep beraber bu gemiyi batırmadan götürmek gibi tarihi bir sorumluluğumuz var. Önemli günlerden geçiyoruz. Bizlerde referandum sürecinde çalışmalarımızı Çine Teşkilatımız olarak koordineli bir şekilde sahada sürdürmeye devam ediyoruz. Halkımıza neden EVET demeleri gerektiğini, 18 maddenin neler getireceğini anlatmaya çalışıyoruz. Siyasi bir çalışma yapmıyoruz. Mevcut parlamenter sistemin ürettiği krizleri anlatmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 72 Mahallenin, 60 yakınını birinci turumuzu bitirdik. 16 Nisan’da inşallah Tek Vatan Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Millet için Çine’de ve Türkiye’de sandıklardan EVET çıkmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.











 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 08:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472