banner488

MHP Çine İlçe Teşkilatı, polis ekiplerini ikramda bulundu

MHP Çine İlçe Teşkilatı, polis ekiplerini ikramda bulundu

MHP Çine İlçe Teşkilatı, pandemi döneminde gece saatlerinde görevlerini fedakarca yapan polis ekiplerini ziyaret ederek evde hazırladıkları ürünleri ikram etti.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine Başkan Yardımcıları Namık Yüksel ve Zübeyir Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Çine Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mehmet Can, Kadın Kolları Başkanı Nihal Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri, evlerinde yaptıkları ürünleri Çine Polis Kontrol noktasını ziyaret ederek ikram etti.

Polis ekiplerinin gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalıştığını ifade eden MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Çine’de görev başındaki emniyet görevlilerine ziyaret ettik, ikramlarda bulunduk. Sağlık Bakanımıza, Bilim Kurulu’muza, doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza ve diğer tüm sağlık çalışanlarımıza, emniyet teşkilatımıza Çineli hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Koronavirüsün habis etkisiyle başa çıkacak, bu muvaffakiyetle 2021 yılı yeni ve huzur dolu bir dönemin miladı olacaktır. Teslim olmak yoktur, yılmak yoktur, karamsarlık yoktur, korku hiç yoktur. Başaracağız, selin önünü alacağız. Maske-Mesafe-Temizlik. Güzel Çine İlçemizin huzuru ve güvenliği yanında koronavirüs ile mücadelesinde gece gündüz fedakarlıkla çalışan başta Kaymakamımız Sayın Turan Erdoğan beyefendiye, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın İsmet Şimşek amirimize ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472