banner488

MHP Çine, 48. Kuruluş Yıl Dönümünü Pasta Keserek Kutladı

MHP Çine, 48. Kuruluş Yıl Dönümünü Pasta Keserek Kutladı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 48. Kuruluş yıl dönümü ile ilgili Çine İlçe Teşkilatı kutlama programı düzenledi.

MHP Çine İlçe Parti Binası’nda düzenlenen programda, şehitlerin ruhuna Yasin i Şerif okunarak, 48. Kuruluş yıl dönümlerini pasta keserek kutladılar. Yıldönümü kutlamasına MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kamil Ak, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Kuruluş yıl dönümü ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Çine Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kamil Ak, “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz, Türk İslam ülküsü ve özellikle Türk Milliyetçiliğinin savunucusu partimizin 48. Yıl dönümü hepimiz için hayırlara vesile olsun.  Milliyetçi Hareket Partisi Türk tarihinin canlı, coşkulu ve cesaret dolu bir simgesidir. Üç Hilal Türk İslam medeniyetinin inmeyecek yadigarıdır. Milliyetçi Ülkücü hareket şehit ocağı, gazi yuvasıdır. Bu büyük Türk Milleti’nin elden ele taşınan mukaddes bir emaneti ve her neslin diğerine devretmek zorunda olduğu bir ata yadigarıdır. Rahmetli Başbuğumuzun Alparslan Türkeş’in ‘Fikir, iman, ülkü aşkı insanları güçlü yapan bunlardır’ sözleri bu tarihi sürecin, şuurun yansımasıdır.

48.yılında MHP Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde daha güzel bir gelecek için çalışmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey; ‘MHP varken; Türkiye’yi ayağa düşürmeye, hor ve hakir görüp tarihin harabelerine yollamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir’ sözü teminattır. Milliyetçi Hareket Partisi tecrübe ile körüklenmiş, milliyetçi fikriyatla tutuşturulmuş, fedakarlık ve cefakarlıklarla tüten Türk İslam ülküsünün şehit ocağıdır. Bu ocağa kimse istikamet çizemez. Bu ocak helaldir, dualıdır, ecdadının emanetidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta parti kurucumuz Türk Milletinin Başbuğu Alpaslan Türkeş’i ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle saygıyla anıyor, daha nice yıllara ve hizmetlere bütün dava arkadaşlarımızla beraber koşmayı diliyoruz. Yolun Yolumuz, Sevdan Sevdamızdır Başbuğ’um... Ne Mutlu Milliyetçi Hareket Partiliyim Diyene...Ne Mutlu Türküm Diyene...” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Ak’ın konuşmasının ardından, üzerinde 3 hilal bulunan pastayı MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir’le birlikte kestiler. Kadın Kolları Başkanı Kandemir partililere pasta ikramını kendi elleriyle yaptı.



















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472