banner488

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatından Çine’ye Ziyaret

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatından Çine’ye Ziyaret
banner496

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı, Çine ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Teşkilat İşlerinden Sorumlu Yaşar Çelebi, İl yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yavuz ve Mehmet Demir ile birlikte İyi Parti Çine ilçe teşkilatını ziyaret etti. İYİ Parti Çine İlçe binasında İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, yönetim kurulu üyeleri ve kurucu üyeler tarafından karşılanan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Sarı, partilileri seçimlerde göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti.

"Teşkilatımızı tabana yayacağız"

Başkan Sarı yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi: “Yoğun ve yorucu bir seçim dönemini geride bıraktık. Yeni kurulmuş bir Parti olarak Aydın ve ilçelerinde önemli başarılar elde ettik. Bundan sonra teşkilatlarımızı tabana yaymak için gayret edeceğiz. Bu kapsamda mahalle teşkilatlanmalarımız ve üye kayıtlarımız artarak devam edecektir. Hedefimiz ilk genel seçimlerin iktidarı olmak. Seçim döneminde Millet İttifakı kapsamında Çine Belediye Başkanlığını kazandık. İYİ Partili iki değerli arkadaşımız meclis üyesi seçildiler. Şimdi hizmet zamanı. Vatandaşlarımızın taleplerinin takipçisi olacağız ve belediyenin imkanları dahilinde Meclis Üyesi arkadaşlarımız imkanların seferber edilmesine destek olacaklar. Bu vesileyle Çine İlçe Başkanımız başta olmak üzere, ilçe yönetim kuruluna, belediye Meclis üyelerimize ve İYİ Partinin tüm mensuplarına seçim dönemindeki gayretlerinden teşekkür ediyorum, önümüzdeki dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

"Partimiz İçin Büyük Kazanç"

Çine de İYİ Parti'nin teşkilat yapılanmasından bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederen İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ise, " Daha 1.5 yıllık parti olmamıza rağmen 24 Haziran seçimlerinde Çine’miz de yüzde 17 oranında oy almış olup, 31 Mart belediye başkanlığı seçimlerinde ise Millet İttifakı ile ortak olarak girdiğimiz yarışta belediye başkanlığına yeniden Enver Salih Dinçer'e kazanmasında büyük rol oynayan partimiz aynı zamanda İki adet de belediye meclis üyeliği kazanmıştır. Bu partimiz için büyük bir kazançtır, ayrıca İstanbul da yenilenen seçimlerinde yine partimiz Millet İttifakı olarak Sayın Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasında büyük bir rol oynamış ve partimizin bu başarılı sonuçlarının bundan sonra da devam edeceğini bütün halkımız kanaat getirmiştir. Başta genel başkanımız ve başkan yardımcıları genel merkezdeki yöneticilerimiz ile il ve İlçe başkanları dahil tüm üyelerimizle daha başarılı olacağımız şüphesizdir. İlçemizde hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edip vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde yardımcı olmaya çalışacağız ve üye kayıtlarımızı da artırarak gitmediğimiz mahalle de bırakmayacağız. Bu bağlamda emeği geçen her kademedeki arkadaşlarıma ve üyelerime partili partisiz bizleri desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472