banner488

Celal Özden, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Celal Özden, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
banner496

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkanı Adayı Celal Özden, seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaret ettiği her yerde büyük ilgi görüyor.

Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve teşkilat mensupları ile birlikte Kavşik Mahallesi’ni ziyaret etti. Özden, halkın kendisine ve AK Partiye gösterdiği ilgiliden son derece memnun kaldığını belirtti. Yerel seçimde destek isteyen Özden, “Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer elinde çuvallarla geziyor. Çine Yem çıkacak diyor. Hepiniz bildiği gibi ben yıllarca Çine’de yem ticareti yaptım. Çine Yem'in de bayisiydim. Çine Yem yerinde duruyor zaten. Çine Yemi batıran ve kapatan sizsiniz” dedi.

Çine’nin göç veren değil göç alan ilçe durumuna getireceklerini söyleyen Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, “Çine her geçen gün kan kaybetti. Nüfusumuz 53 bin’den 49 bine kadar geriledi. Gençlerimiz burada durmuyor. Artık buna son vermeliyiz. Buna nasıl son vereceğiz. İlk önce ilçemize 4 yıllık bir fakülte getireceğiz. Bunu getirdiğimizde ilçemiz kazanacak. Aydın Milletvekilimiz ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş, ilçemize askeri birlik getirilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu görüşmelerde şu anda olumlu gidiyor. Yapacağımız projelerle ve Çine Organize Sanayi Bölgesi'ne gelecek yatırımcının önünü açarak getireceğimiz yatırımcılar istihdam sağlayacak. İlçemizi göç veren değil, göç alan bir ilçe konuma getirmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Kavşit Mahallesi ilgili de güzel projelerimiz var. Burası bizim için önemli. Burayı hem yaz hem de kış turizmine açmamız gerekiyor. Burayı turizm merkezi haline getirdiğimizde Kavşit Mahallesi ve Kavşit Yaylası çok farklı hale gelecek. Yaz ve kış turizmini geliştirdikten sonra buraya teleferik kurmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“Nereye el attılarsa kurutlar”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ise Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i eleştirerek şunları söyledi, “Nereye el attılarsa kuruttular. Şimdi çıkmışlar seçime iki ay kala mahallelere parke taşı döşemeyi başladılar. Bir şeyler yapmak için uğraş vermenin mücadelesini veriyorlar. Peki 4 yıldır neredeydiniz. Başarılı olamadıklarını biliyorlar. Sizden hangi yüzle gelip oy isteyecekler. Onların şu andaki hallerine acıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472