banner488

BBP lideri Destici: Dökülen kanların hesabı sorulur

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 2 erin şehit olmasına ilişkin ''Dökülen kanların hesabını bu millet er geç soracaktır'' değerlendirmesini yaptı.

BBP lideri Destici: Dökülen kanların hesabı sorulur
banner496

Destici, Şemdinli'de terör örgütü ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada 2 erin şehit olması ve 7 askerin yaralanması dolayısıyla yayımladığı mesajda, şehitler kervanının gün geçtikçe büyüdüğünü belirtti.

Destici, mesajında şunları kaydetti:

''Dökülen kanların hesabını bu millet er geç soracaktır. Hak, galebe çalacak ve hainler eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır. Cenabı Allah, onlar istese Betebet de istemese de bu milleti ilelebet yaşatacaktır. Dipsiz, ufuksuz ve boş hayallerle bu kadim milletin huzurunu bozmayı bir meslek haline getirmiş bu yürekleri katı, kalpleri mühürlü, hak ve hakikatten bihaber olan bu güruh, sonunda tarihin karanlık sayfalarında yerini almaya mahkumdur. Dirliğimize bütünlüğümüze uzanan eller kırılacaktır. Şehitlerimize yüce Azze ve Celle'den rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve necip milletimize başsağlığı, 7 yaralı askerimize ise acil şifalar niyaz ediyorum.''

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472