banner488

AK Parti Çine Gençlik, “Gelecek İçin Renk Katalım”

AK Parti Çine Gençlik, “Gelecek İçin Renk Katalım”
banner496

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri Altınova İlköğretim Okulu'na boya yardımı yaptı. Gençler, okulun yeni bir görünüme kavuşmasını sağladılar.

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve üyeleri “Gelecek İçin Renk Katalım” projeleriyle Altınova İlköğretim Okulu'na hayırsever vatandaşların katkıları ile boya yardımı yaptı. Gençler, okulun yeni bir görünüme kavuşmasını sağladılar. Altınova İlkokul Müdürü Mehmet Karabulut, okul müdür yardımcısı Murat Korkut ve sınıf öğretmeni Mustafa Perk okulun dış cephesine çocuklara hitap eden resimler çizerek boyadı.

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, “Teminatımız olan gençlerin geleceğe umutla bakması, geleceğin mimarlarına karşı ahde vefa görevimizdir. Altınova İlkokulu’muzun boyaya ihtiyacı olduğunu öğrendik. Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız yardımlarla okulumuza destekte bulunduk. Bu ve bunun gibi yapacağımız faaliyetlerde Altınova İlkokulu tek okulumuz olmayacak. Faaliyetlerimize ve projelerimize devam edeceğiz. Altınova İlkokul Müdürü Mehmet Karabulut, okul müdür yardımcısı Murat Korkut ve sınıf öğretmeni Mustafa Perk ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 09:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472