banner488

“15 yıldır çıkamadılar!..”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katkılarıyla, Kalabak Çayı’nın beton bloklarının üzeri tel örgüleriyle kaplanıyor.

“15 yıldır çıkamadılar!..”
banner496
DSİ tarafından tel örgülerle kaplanan Kalabak Çayı’nda incelemelerde bulunan Başkan Özkaya, Çine Belediyesi’nin Kalabak Çayı düzenlemesi hakkında da sert konuştu.

Başkan Özkaya, “Çine Belediyesi, 15 yıl önce başlattığı Kalabalık Çayı düzenlenmesinden, maalesef  3 dönem geçmesine rağmen çıkamamıştır.” dedi.

Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, DSİ tarafından tel örgüyle çevrilen Kalabak Çayı’nda incelemelerde bulundu.

“Çay tabanı da betonla kaplanacak”

Katkılarından ötürü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ya teşekkür eden Başkan Özkaya, Kalabak Çayı’nın tel örgü ile kaplanmasının ardından aynı işlemlerin Kumcuk Çayı ve Zümrüt Ev’lerdeki çayda da devam edeceğini belirterek, “Gelecek yılda öncelikle Kalabak Çayı’mızın tabanı da betonla kaplanacak.” dedi.

“3 Çayın üzerine 15 köprü yapacağız”

Ak Parti olarak Çine Belediyesi’ni aldıkları takdirde hedefleri arasında Çine’deki mevcut 3 Çayın üzerine 15 köprü yapacaklarını da belirten Başkan Özkaya, “Şu anda yerleri belli. Bu 15 köprü, şehir planlaması ve modernizasyon ruhuna uygun bir şekilde inşa edilerek, Çineli hemşerilerimizin kullanımına sunulacak.” şeklinde konuştu.

“İtalyan Köprüsü’nün Trbet yanına yeni bir köprü yapılacak”

Çine’ye girişte zaman zaman türlü aksaklıklara neden olan İtalyan Köprüsü’nün hemen yanına da aynı İtalyan Köprüsü’ne benzer ya da o yapıda bir köprü yapılarak İtalyan Köprüsü’ndeki sıkışıklığı da aşacak olduklarını belirten Başkan Özkaya, “Çaylarımız çok çirkin ve güzel görünmeyen, hoş olmayan durumdaydı. Artık bu çayların etrafında olan evler, daha zengin, daha müreffeh ve daha yaşanabilir bir duruma gelecek.  Çine için, halkımızın huzuru için çalışmalarımız bu yönde devam edecek.” ifadelerini kullandı.

“15 yıldır çıkamadılar!”

Belediyenin Kalabak çayı düzenlemesi hakkında da görüşlerini belirten Başkan Özkaya,”Çine Belediyesi, 15 yıl önce başlattığı Kalabalık çayı düzenlenmesinden maalesef  3 dönem geçmesine rağmen çıkamamıştır. Bizim katkılarımızla çay daha güzel bir konuma gelmiştir. Bu hizmetler için Hükümet gücü lazım, Devlet gücü lazım, sadece Belediye gücü ile olmuyor. Çineli halkımıza bize güvenmelerini ve Çine Belediyesi’ni bize  emanet etmelerini istiyoruz. Çünkü biz deneyimli kadrolarımızla bu işin altından kalkarız, biz bu işi başarırız.” sözleriyle açıklamasını noktaladı.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2013, 20:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
m.deniz
m.deniz - 10 yıl Önce

siz varın veysel eroğluna teşekkür edekoyun, hayatımızı zindan eden bulvar trafiğinden, kapalı tuttuğunuz ve yerel iktidara geldiğinizde açmayı vaat ettiğiniz alabanda kavşağından, 6 km uzattığınız hastane dönerinden dolayı binali yıldırıma teşekkür ederim.

Mert Ada
Mert Ada - 10 yıl Önce

derelerin ve çayların bakımı ve ıslahı yasal kanunlar çerçevesinde d.s.i genel müdürlüğü sorumluluğundadır. öncelikle bunu idrak edin erkan bey. ama buna rağmen çine belediyesi her zaman olduğu gibi bu konudada elini taşın altına koymuştur. erkan bey siz köprüden yukarıya bakıyorsunuz birde italyan köprüsünden aşağıya doğru bakın halk memnun... devlet kaç yıldır sizin arkanızda siz ancak 50 metre tel taktırabildiniz. uzman kadrodan bahsediyorsunuz evet çalıp çırpmada uzmanlaştınız müstakil evde oturanlar apartman dikmeye başladı öncelikle şu uzman kadronuzun rant sağlamasına engel olun.! ben sizi anlıyorum tabiki muhalefet olmanız gerekiyor ancak ilk önce okuyun araştırın daha sonra meydana çıkın sizin konuşmalarınız bir mum'a benziyor sözleriniz asılsız ve değersiz eriyip gidiyor. saygılar...

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472