banner488

Eski AK Parti Çine İlçe Başkanı koronavirüsü yendi

Eski AK Parti Çine İlçe Başkanı koronavirüsü yendi
banner496

Eski AK Parti Çine Ilçe Başkanı Erkan Özkaya, Koronavirüs yendiğini açıklayarak, devletin aldığı tedbirlere uyulması gerektiğini söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüse geçen hafta eski AK Parti  Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya yakalandı. Evinde 1 hafta tedavi gören ve ailesi ile izole olan Özkaya, virüsü atlatıp sağlığına kavuştu.

Şuanda sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Özkaya, "Tüm insanlığın mücadele ettiği Covid-19 salgını artık hepimiz için bir gerçek. Hiçbirimiz bu hastalık bize bulaşmaz noktasında bir düşünceye sahip olmamalı, azami derecede dikkatli olmalıyız. Devletimizin, sağlık kurumlarımızın açıkladığı tedbirlere uymalı ve evde kalmalıyız. Şahsıma da geçtiğimiz hafta içerisinde Covid-19 teşhisi konuldu. Allah'ıma bin şükür iyileştik. 
Hastalığı tecrübe etmiş birisi olarak uyarılara riayet etmenin öneminin altını çizmek istiyorum. En iyi tedbirin kendimizi izole etmek, sosyal mesafeyi korumak olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz. Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalı, sevdiklerimiz ve kendimiz için mutlaka evde kalmalıyız. Bu süreci ülke olarak birlik ve beraberlikle en başarılı şekilde aşacağımıza eminim. Unutmayalım; hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Ve hiç bir sosyal aktivite sevdiklerimizden, ailemizden, yaşlılarımızdan, büyüklerimizden ve milletimizden daha fazla ehemmiyete sahip olamaz. Rabbime çok şükür ailemle beraber covid-19 hastalığını ve karantina sürecini atlattık. Bu süreçte maneviyatla bizi yalnız bırakmayan arayıp soran tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim bir an önce tüm dünyayı ve ülkemizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah. Ölenlere rahmet hastalarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2020, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472