banner488

Çine Devlet Hastanesi Uzman Doktora Kavuştu

Çine Devlet Hastanesi Uzman Doktora Kavuştu
Çine Devlet Hastanesi'ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Vural Başkaya atandı. Başkaya’nın atanmasıyla halkın bu alanda yaşadığı sıkıntılar giderildi.

Çine Devlet Hastanesi’nde, kaliteli hizmet sunumunun sağlanması amacıyla, hasta ve çalışan güvenliği ve memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile hastanede sunulan sağlık hizmetlerinde çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Çine Devlet Hastanesi Kadın Doğum bölümünde geçici doktorların gelmesi sıkıntılar yaratıyordu. Kadın Doğum Uzmanı Doktor Vural Başkaya göreve başlamasıyla bu sıkıntılar giderildi.

Köyceğiz Devlet Hastanesi’nden gelen Çine Devlet Hastanesi'ne göreve başlayan Kadın Doğum Uzmanı Doktor Vural Başkaya, rahim ağzı yaraları tedavisi, kadınlık iltihabı tedavisi, yumurtalık kisti tedavisi, gebelik takipleri, kanser taraması gibi birçok alanda hizmet veriyor. Kadınların 7 kanser türü ile karşı karşıya olduklarını vurgulayan Doktor Başkaya, tetkiklerden korkmasınlar kanserin tedavisi erken teşhis olduğunu söyledi.

Doktor Vural Başkaya

Ankara doğumlu Uzmanı Doktor Vural Başkaya, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. İzmir Tepecik Doğum Evi, Urfa Devlet Hastanesi, Orhangazi Devlet Hastanesi, Germencik Devlet Hastanesi, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kayseri Özel Avrupa Hastanesi ve Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde görev yapan Başkaya, Çine Devlet Hastanesi'nde kadrolu olarak göreve başladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472