banner488

Çine’de, “Yarınlara Geç Kalmadan” Oyunu Seyirciyle Buluşuyor

Çine’de, “Yarınlara Geç Kalmadan” Oyunu Seyirciyle Buluşuyor
banner496
Çine’de Kültür Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yazılan “Yarınlara Geç Kalmadan” oyununu Çinelilerle buluşturma çalışmalarını tamamladı. Oyun 14-15 Kasım’da seyirciyle buluşuyor.

Toplumda son günlerde artan, genç ve çocukların ruh ve beden sağlığını tehdit eden uyuşturucuya karşı Çine Kültür Derneği, Feyzullah Arslan’ın yazdığı Derin Sahne adlı tiyatro grubunun oynadığı ‘Yarınlara geç kalmadan’ adlı tiyatro oyunu 14-15 Kasım’da seyirciyle buluşturmak için kurumları ziyaret etti. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri, insanlar ve özellikle de gençlerin ergenlik yaşlarında içinden çıkamayacakları bataklığa adım adım sürüklenmeleri konusu ele alınan ”Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatroyu seyirciyle buluşturmak için Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ile görüşerek, desteklerini aldılar.

“Çineli Gençlerimiz Sahipsiz”

Dernek Başkanı Demir, ”Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro oyunu bir gerçeğe parmak basarak, ebeyevinleri uyardığı ve mutlaka izlenmesi, dersler çıkarılması gereken bir oyun olduğunu belirtti. Demir, “Uyuşturucu madde kullanımının ülke genelinde olduğu gibi Çine’de de her geçen gün arttığını ve yaş ortalamasının çok aşağı çekildiği bir gerçek. Yarınlara geç kalmadan adlı tiyatro oyunumuz ile uyuşturucu madde kullanımının insana nasıl bir kötülük ettiğini, hayatını kararttığını göstermek istiyoruz. Özellikle gençlerimiz bu tiyatroyu izlemeli ve uyuşturucunun ne demek olduğunu bilmeli. Çine’de gençlerimiz sahipsiz. Gençler bir heves ile kandırılarak bu bataklığa düşürülüyor ve bu bataklıktan çıkmak çok kolay değil. Hayatlar kararıyor, insanlar ölüyor ve acı çekiyor. Bu konuda ilçemizde oynatmak istediğimiz tiyatro oyunu ile uyuşturucu ile mücadeleye katkı sağlamak ve farkındalık oluşturmak istiyoruz. “Yarınlara Geç Kalmadan” oyununu 14-15 Kasım’da Çinelilerle buluşuyor, tüm halkımızı tiyatromuza davet ediyoruz” dedi.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472