banner488

Çine Kültür Derneği’nden Satranç Turnuvası

Çine Kültür Derneği’nden Satranç Turnuvası
Çine Kültür Derneği,  Doğa Yürüyüşlerinden sonra 5.’sini düzenledikleri Satranç Turnuvası ile Çinelilere sosyal alanda hizmet etmeye devam ediyor.

Dernek Başkanı Mehmet Demir, 17 Mart 2018 Cumartesi Tarihinde Çine Belediyesi Düğün Salonunda satranç turnuvası düzenleyeceklerini bildirdi. Çine Kültür Derneği ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilecek olan satranç turnuvası, saat 09.00'da başlayacak ve saat 17.00'de bitecek. 2004 ile 2009 doğumlu öğrencilerin katılabileceği turnuvada 120 yarışmacı kapasitelerinin olduğunu belirten Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, "Bu yıl 5.'sini düzenleyeceğimiz turnuvamıza şuan 74 öğrencimiz yarışmacı olarak başvuruda bulundu. Başvurularımız devam ediyor, satranca gönül veren gençlerimizi turnuvamıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

www.aydin.tsf.org.tr adresinden başvuruların 15 Mart 2018 iş günü sonuna kadar devam ettiğini ifade eden Başkan Demir, her üç kategoride de ilk 10 dereceyi alan sporculara madalya, tüm katılımcılara da katılım belgesi ve sürpriz hediyeler verileceğini söyledi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472