banner488

Böyle Gelmiş Böyle Gitmez’ Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Çine Kültür Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Samsun Sanat Tiyatrosu "Böyle Gelmiş Böyle Gitmez" adlı tiyatro oyununu Çine Belediye Kültür Salonu'nda sahneledi.

Böyle Gelmiş Böyle Gitmez’ Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi
banner496
 Çine Kültür Derneği tarafından hazırlanan Aralık ayı kültür sanat programı kapsamında Çine Belediye Kültür Salonu'nda sahnelenen oyuna; CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan, Atatürkçü Düşünce Derneği Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar, Belediye Meclis Üyeleri Gülay Yıldız ve Zerrin Erol Durdu, Çine Eğitim İş Sendikası Başkanı Erkan Şahin, Çine Eğitim Sen Temsilcisi Alp Özerdem, Çine Kültür Derneği Doğa Sporları Kulübü Üyeleri ve çok sayıda sanatsever Çineli vatandaş katıldı.

Aziz Nesin tarafından yazılıp Yaşar Gündem tarafından oyunlaştırılan ‘Böyle Gelmiş Böyle Gitmez’ adlı tiyatro oyunu, tiyatro severlerin ilgi odağı oldu. Aziz Nesin’in doğumunun 100. yıl dönümü anısına sahnelenen tek perdelik oyundadünyadaki adaletsizliklere dair gözlemler mizahi bir dille anlatıldı. Samsun Sanat Tiyatrosunun hazırladığı “Böyle Gelmiş Böyle Gitmez” adlı oyun Çinelileri memnun etti. 
Katılımdan dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Çine Kültür Derneği başkanı Mehmet Demir, “Öncelikle etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadığınız için siz değerli konuklarımıza teşekkür ederim. Tiyatro ve Tiyatro oyuncuları bakımından çok önemli bir tarihe sahip olan Çine’nin ve Çinelinin tiyatrolu günlere yeniden dönmesi bizleri verdiğimiz emeğin karşılığını almak açısından çok memnun ediyor. Tiyatro,insanı insana insanca insanla anlatmanın en önemli yoludur ve bizi bize en iyi şekilde anlatan Samsun sanat tiyatrosu ailesine emeklerinden dolayı tebrik ederim” dedi.
Oyunun sonunda Çine Belediyesi CHP Meclis Üyesi Gülay Yıldız ve Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, Samsun Sanat Tiyatrosu ekibine çiçek takdim etti.



















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472