banner488

AŞK’IN HALLERİ gösterime hazırlanıyor

Çine Kültür Derneği, komedi şeklinde ele alınan Aşk’ın Halleri adlı yeni bir tiyatro etkinliği ile Çinelilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

AŞK’IN HALLERİ gösterime hazırlanıyor
Çine Kültür Derneği, tiyatro repertuvarlarını her geçen gün artırma çabasında. Ömer Öner ve Halil Kırkayak’ın yazdığı, Çine Kültür Derneği üyelerinin oynadığı “Aşk’ın Halleri”, 2 perdelik tiyatro oyunu 25 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 21:00’de Çine Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenecek.

Provaları devam etmekte olan Aşk’ın Halleri tiyatro oyununun yazarı Ömer Öner oyun hakkında, insanoğlunun küçüklükten yaşlanıncaya kadar ki aşk yaşantısını komedi şeklinde ele aldıklarını belirtti. Aşk’ın Halleri adlı oyunu, Ömer Öner, Mehmet Kırem, Ceren Akbaş, Gonca Soylurer, Mustafa Demir, Serhat Atılgan, Şakir Demir, Cevat Taşdemir, Deren Demir, Arife Özer, Mehmet Kerpiçlik oynayacak. Biletler Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve tiyatro ekibi, Çine Kültür Derneği’nin 15 inci kuruluş yıl dönümü ve Yönetmen Ömer Öner’in doğum günü için pasta kestiler.

Tiyatronun toplumun aynası olduğun söyleyen Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, “Tiyatroda bu kadar çok değeri, etkinliği olan Çine’de yapmayı düşündüğümüz bir etkinliğimiz de geçmişten bugüne tiyatroda rol olan emeği geçen Çineli tiyatro severlerin fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenlemek için çalışmalara başladık. Ekibimizin bu çalışmalarına Mülki Amirlerden de destek istiyor, tiyatrolarımıza yaptığımız davetlere katılmalarını istiyoruz. Çünkü tiyatrolar toplumun aynasıdır” dedi.    

Çine Kültür Derneği olarak 2009 yılından beri yapmış oldukları tiyatro etkenlikler içerisinde; Pembe Kadın, Yobaz, Hülleci, Satı kadın, Göç, Türkiye’deki Gaflar ve Saflar 1 ve 2, Deli Bayramı, Artist Mektebi, Renkler Cumhuriyeti, Hayal Bahçesi (2013 yılında Aydın-Muğla Orman Bölge Şefliğinin 45 oyun olarak tüm ilçelerinde oynandı.), Kara Şövalye Ak Şövalyeye karşı, Hansel ve Gratel, Burnunun Kaybeden Palyaço, Eşeklerin Adaleti,23 Nisan Çiçekleri yer almakta. 















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472