banner488

Yaralı askerler cephanelikte ifade verdi

Afyonkarahisar'daki mühimmat deposundaki patlamadan yaralı kurtulan 8 asker, bugün patlamanın meydana geldiği cephanelikte ifade verdi.

Yaralı askerler cephanelikte ifade verdi

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda meydana gelen patlama sonrasında yaralı olarak kaldırıldıkları Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nden 2 gün önce taburcu edilen askerlerin olay yerinde ifadeleri alındı.

Kışlaya getirilen yaralı askerler önce komutanlık binasına götürüldü, bir sonrada buraya askerlerin aileleri getirildi. Bir süre komutanlıkta kalan askerler, daha sonra teker bir araçla 23 nolu mühimmat deposu önüne götürüldü.

Patlamanın olduğu depoyla Vegabet aynı özellikleri taşıyan depo önünde askeri savcı tarafından askerlere olayın nasıl olduğu sorusu soruldu. Beyaz pijamalı olan ve patlamada yaralandığı için kolu alçıya alınan askerin savcıya olayı detaylı bir şekilde anlattığı gözlemlendi. Basın mensuplarının görüntü aldığını fark edilmesi üzerine bir ambulans ve bir olay yeri inceleme aracı deponun önüne çekildi.

Olay yeri inceleme ekibi ve çok sayıda rütbeli askerin bulunduğu ifade sırasında mühimmat depolarının içinde el bombalarının bulunduğu sandıklarla dolu olduğu görüldü.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472