banner488

Şemdinli'de çatışma: 2 şehit, 7 yaralı

Şemdinli'de çıkan çatışma 2 askeri şehit oldu, 7 askeri yaralandı. Özel birlikler, Kato Dağı'na yaptığı operasyonda PKK'ya büyük bir darbe vuruldu. 20 yakın terörist ise etkisiz hale getirildi. Operasyonda bir silah ilk defa kullanıldı.

Şemdinli'de çatışma: 2 şehit, 7 yaralı
banner496

Sabah saatlerinde Şemdinli Bağlar ve Zorgeçit köylerinin arasında yürütülen operasyonda gece saatlerinde sıcak anlar yaşandı. Bu çatışmaların sonucunda 2 askerin şehit olduğu ve 7 askerin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Çatışmada 20 yakın teröristin ise etkisiz hale getirildiği belirtildi.

ÖZEL BİRLİKLER PKK'LILARA KATO'YU DAR ETTİLER

150 kişilik özel komando birliği, Kato'ya yaptığı operasyondan sonra terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurdu.  Kobra helikopterler, obüs ve havanlarla komandolara destek verildi. Asker, operasyonda yeni silah olan MK 19 el bomba atar silahlarla PKK'lıları vurdu. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce operasyonu bizzat yönetti. 

Bölgede operasyonlar devam Casino Siteleri ediyor.

ŞEHİDİN EŞİ FENALAŞTI

Şemdinli'ki çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Güner Erdem'in evinde yas var.

Erdem'in Çukurdere Mahallesi'ndeki evine sağlık ekipleriyle gelen askeri yetkililer, acı haberi Erdem'in eşi Sonay Erdem'e bildirdi.

Haberi aldıktan sonra fenalaşan Sonay Erdem'e sağlık ekipleri müdahale etti. Evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları ve komşuları taziye için Erdem'in evine geldi.

Yaklaşık bir yıl önce evlenen Erdem'in 15 gün önce baba olduğu, doğum için Malatya'ya geldiği ve burada bir hafta kaldığı öğrenildi. Yakınları, Erdem'in son ziyaretinde memleketinden ayrılmakta zorlandığını anlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472