banner488

Vali Aksoy, EYSA Quartz Surfaces ziyaret etti

Vali Aksoy, EYSA Quartz Surfaces ziyaret etti

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de EYSA Quartz Surfaces fabrikasını ziyaret ederek firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çine Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de faaliyet gösteren sektörün önde gelen kuruluşlarından EYSİM Mineral Madenciliğin ilçede dev yatırımı olan EYSA Quartz Surfaces fabrikasını Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Çine Kaymakamı Turan Erdoğan eşliğinde ziyaret etti. EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ile görüşen Vali Aksoy, firmanın faaliyet alanları hakkında bilgi aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Demir ile birlikte firmanın çalışma alanlarını da inceleyen Vali Aksoy, Başkan Demir’le sohbet ederek hayırlı olmasını diledi.

EYSİM Mineral Madencilik olarak Çine’ye yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Çine’de en iyi kuvars ve felspat ocaklarının bulunduğu bir bölgedeyiz. Yıllardır Çine’de çıkarılan hammadde yurt dışına götürülmekteydi. Üretmiş olduğumuz mamulleri ana ürün haline getirmekteyiz. Artık buradan çıkarılan madeni işleyecek, Türkiye’nin ve Çine’nin adını tüm dünyaya duyuracağımız bir markamız oldu. Türk Malını daha da önemlisi markası ve üretimi Çine’ye ait EYSA’da nihai ürün haline getirilmesinde işçimizin, emekçimizin alın teri ve emeğinin gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472