banner488

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yılında ülke genelinde olduğu gibi Çine’de de törenlerle anıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıldı
banner496
 Belediyesi'nin çelenk koyması ile başlayan anma töreni sirenlerin çalması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Çine Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki programla devam etti. Törene, Çine Kaymakam Özkan Demir, , İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Gökhan Gökler, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çine Teşkilatı, CHP Çine Örgütü, kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri okudukları şiirler, şarkılar ve yaptıkları oratoryo ile katılanlara duygulu anlar yaşattılar. Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Güleç günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri takdim edildi. Ardından Programın finalinde tüm izleyiciler öğrencileri ayakta alkışladı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma konulu yarışmalarda dereceye giren ve mansiyon öğrencilerin isimleri;

Resim Dalında; Birinci Duygu Tosun Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu, İkinci Gülseren Yılmaz Atatürk İlkokulu, Üçüncü Sinem Celep Cumhuriyet İlkokulu.

Şiir Dalında; Birinci Gamze Nur Güney Çine İmam Hatip Ortaokulu, İkinci Petek Coşkun Namık Kemal Ortaokulu, Üçüncü Merve Önel Mustafa Türkoğlu Ortaokulu, Dördüncü mansiyon alan öğrenci Şule Nur Feride Raşit Kalkan Ortaokulu.

Kompozisyon Dalında; Birinci Çilem Özdemir Çine Madran Anadolu Lisesi, İkinci Firüze Söylemez Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Üçüncü Seher yıldırım Muhsin Kalkan Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Dördüncü mansiyon alan öğrenci Mafide Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.





















Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472