banner488

Savaş’tan, Tatarmemişler‘deki 2 projeye destek

Savaş’tan, Tatarmemişler‘deki 2 projeye destek

Çine Tatarmemişler Mahallesi Muhtarı Mustafa Çelik, sulama göleti ve yamaç paraşütü merkezi yapımı için, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’tan destek istedi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş ve AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tatarmemişler Mahalle Muhtarı Mustafa Çelik’intalep ettiği iki proje isteğini yerinde inceledi. Tatarmemişler Mahallesinde Milli Emlak’a ait alanda Muhtar Çelik’in kendi imkanlarıyla oluşturduğu, daha önce deneme uçuşların da yapıldığı paraşüt alanını inceleyen Savaş, bu alanın Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tahsis edilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’ndan bu alan için proje hazırlanıp yerin tahsisi için başvuru yapmalarını istedi. Akçaova Gökbel Dağı’nda yaşanan yangın felaketi esnasında önemi daha iyi anlaşılan sulama göleti için Tatarmemişler Mahalle Muhtarı Çelik’in talebinin biran önce yerine getirilmesi için de gerekli talimatları veren Savaş, 2021 yılı sonuna kadar Tatarmemişler Mahallesi’ne sulama göletinin yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Mustafa Savaş’ın mahalleye ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muhtar Çelik, “Bu iki projenin yapılması, mahallemiz için büyük önem arz ediyor. Yaşanan kuraklık sonucu susuzluk problemi her geçen gün artmakta. Yaşanan yangınlarda göletlerin önemi daha da arttı. Mahallemizde çam ormanı bölgesi olduğundan, daha önce proje çalışmasına başlanan gölet yapımının biran önce başlaması gerekiyor. Mahallem ve ilçe ekonomisine kazandırmak istediğimiz yamaç paraşütü alanının, resmi statüye kavuşturulması gerekiyor. Bu konuda Sayın Milletvekilimiz gerekli talimatları verdi. Kendisine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2021, 22:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472