banner488

Özkan Atıgan'ın, Ramazan Bayramı Kutlama mesajı

İlçe Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan Ramazan Bayramı dolayısı ile bayram mesajı yayıladı.

Özkan Atıgan'ın, Ramazan Bayramı Kutlama mesajı
banner496

İlçe Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan, " Sağlık ve esenlik içerisinde ve bu sıcak yaz günlerinde Ramazan Ayını milletçe idrak ederek, bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar sevgi ve kardeşlik, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en coşkulu bir şekilde ortaya çıktığı günlerdir. Bayramlar bireyleri aynı düşünce ve duyguda buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine vesile olmaktadır.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan bayramlarımızı, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle bugünlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Çineli hemşerilerimin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyor, daha nice bayramlara hep birlikte Superbahis sevdiklerinizle, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi temenni ediyorum" dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 08:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472