banner488

Oriflame’ı, Çine’ye Tanıtıyoruz

Oriflame’ı, Çine’ye Tanıtıyoruz
Bir dünya markası olan ve cilt bakımı, renkli kozmetik, aksesuar, makyaj, kokular, sağlıklı yaşam gibi birçok alanda hem erkek hem de kadınlar için kişisel bakım ürünleri üretimi yapan ve pazarlayan Oriflame Çine’de de Nurten Bozkurt öncülüğünde hizmet vermekte. Oriflame hakkında bilgiler veren Nurten Bozkurt" Oriflame ürünlerinin yüzde yüz doğal ve İsveç bilim adamlarının güvenilirliği altında. Tüm Çineli vatandaşları perşembe günleri stantlarımıza bekliyoruz" dedi.

Oriflame Nedir? Hangi Ürünleri Üretir? Avantajları Nelerdir?

Oriflame bir İsveç markasıdır.70 dünya ülkesinde 47 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyet göstermektedir.1992 yılından bu yana Türkiye'de hizmet vermektedir. Tüm ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı onaylıdır. 45 senelik cilt bakımı ve kozmetik uzmanlığı ile her yıl 450 tanesi yenilenmektedir. 1000'den fazla ürünümüzle hizmet vermekte ve 1000'den fazla bilim insanının çalıştığı ve formül geliştirdiği Oriflame Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi ve Cilt Bakım Araştırma Enstitüsü ile son derece bilimsel çalışmalar eşliğinde üretilmektedir. Hem erkek hem de kadınlar için duş jelleri, saç bakımı, el ve ayak bakımı, ağız bakımı ve bebek bakımı gibi birçok alanda hizmet vermektedir. Hepsi kişiyi daha iyi ve daha doğal hissetmesi üzerine kuruludur.  Doğal olmayan hiçbir madde kullanılmamaktadır. Besin değeri olan bileşikler içermektedir ve sizlere daha güzel ve zinde yaşam sağlar cildinizin doğal dengesini bozmadan doğal güzelliğinizi arttıran bir yaklaşıma sahiptir. Bize ulaşmak ve satın almak gayet kolaydır müşterilerimizin siparişleri 3 ile 4 iş günü içerisinde kendilerine ulaşmakta ve yanında hediyelerimiz olmaktadır. Fiyatlarımız oldukça uygundur firmanın satış fiyatı üzerinden biz danışmanlara ulaşmakta ve üzerine hiçbir ek ücret eklenmeden sizlere sunulmaktadır. Kullanım süreleri 30 ay gibi hiçte kısa olmayan bir kullanım ömrüne sahiptir.

Oriflame'da Nasıl Çalışılır?

Oriflame'de çalışmak sadece harika ürünleri kullanıp muhteşem görünmekle kalmayacaksınız aynı zamanda ürünleri tavsiye ederek güzelliğinizi iş fırsatına çevirebilirsiniz. Başarılı bir iş ve devamında başarılı bir kariyere sahip olabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmaya başlayıp daha sonra yakın çevremize tavsiyelerde bulunuyoruz. En az 30 kişilik tanıdık listesi çıkarıyoruz, her gün 3-4 kişiye anlatmaya çalışıyoruz ve ailemize yeni üyeler kazandırmaya gayret gösteriyoruz. Daha sonraki aşamada farklı mekanlarda ev toplantıları, saha çalışmaları ve stant çalışmaları yapıp ürünlerimizi tanıtıyoruz. İlerleyen dönemlerde davet edilen eğitim seminerlerine katılıp, sertifikalar elde edebiliyoruz. Bu sertifikalar bizleri kişisel bakım konusunda daha bilgili ve eğitimli kişiler haline getirip kariyerimizde yükselmem ize yardım etmektedir. Oriflame’da çalışarak unvanınız arttıkça ciddi maddi kazançlar elde edebilir, elde ettiğiniz maddi kazançları çocuklarınıza da miras bırakabilirsiniz. Ayrıca çalışırken iş yeri ne sahip olmak gerekmez bu da bizi belli bir maddi yükten kurtarmaktadır. Birçok avantaj ve kolaylığın olduğu büyük ailemize sizleri de davet ederim.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472