banner488

Muğla Muhtarlar Derneği Başkanı Gümüş’ten Başkan Kılcı’ya ziyaret

Muğla Muhtarlar Derneği Başkanı Gümüş’ten Başkan Kılcı’ya ziyaret
banner496

Muğla Muhtarlar Federasyon eski Başkanı ve Muğla İli Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kılcı’yı ziyaret etti.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kılcı, Muğla İli Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş'ü Dernek binasında ağırladı. Başkanlar bilgi alışverişinde bulunarak sohbet etti. Başkan Gümüş zaman zaman dernekleri ziyarette bulunduklarını dile getirerek, “Tüm derneklerimize sahip çıkmak ve birlik beraberliğimizi bir arada tutmak amacıyla ziyaretlerimize devam ediyorum. Muhtarlar federasyonu Başkanlığı yaptım ve Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti Muhtarlar Federasyonu’nda Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Halen daha Ankara’da olan işlerimizi takip ediyoruz. Maaşlarımız olsun, silahlarımızla ilgili olsun, güvencelerimiz olsun bu gibi konuları takipçisiyiz. Muhtarlarımız araba aldığı zaman bir kereye mahsus ÖTV indirimi sağlamasını gündeme getirdik. Muhtarlar günümüzde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu konfederasyonumuza bir bina tahsis etti. Bakanımız muhtarlar konfederasyonuna çok büyük bir katkı sağlamıştır. Yine İçişleri Bakanımız Ankara’da Muhtarlar Evi kurulacağı bilgisini bizlere verdi. İnşallah bunlarda gerçekleşecek. Muhtarlarımız Ankara’ya gittiklerinde konaklama sıkıntısı çekmeyecek. Federasyon olarak muhtarlar için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kılcı, Başkan Gümüş’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472