banner488

İl Genel Meclisi Üyesi Cavit Ancın Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydın İl Genel Meclisi üyesi ve TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği eski Başkanı Cavit Ancın, son yolculuğuna uğurlandı.

İl Genel Meclisi Üyesi Cavit Ancın Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner496
Bir süredir kalbindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Aydın İl Genel Meclisi üyesi ve TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliğinin eski Başkanı Cavit Ancın (64), rahatsızlığının tekrarlaması nedeniyle İzmir'e sevk edilmişti. Geçen yıl Eylül ayında da ciddi bir kalp ameliyatı geçiren Cavit Ancın, doktorların yaklaşık 14 saat süren müdahalesine rağmen  saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetmişti.

TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği ve halen görevli olduğu Aydın İl Genel Meclisi'ndeki çalışmalarıyla tanınan Cavit Ancın'ın cenazesi  doğum yeri olan Çine ilçesine bağlı Çaltı köyüne getirildi. Ancın'ın cenazesinin helallik alınması için evine getirildiği sırada ailesi ve yakınları Pinbahis gözyaşlarına hakim olamadı.

İl Genel Meclisi üyesi Cavit Ancın için Öğle Namazı'na müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene Aydın Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Salih Emin Dinçer, AK Parti eski Milletvekili Ahmet Ertürk, İl Genel Meclisi üyeleri, çevre belediye başkanları, Ancın'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Ancın'ın evinde alınan cenazesi uzun bir araç konvoyu eşliğinde Çaltı Köy Mezarlığı'na getirildi. Evli ve iki çocuk babası olan Ancın'ın cenazesi kılınan Cenaze Namazı'nın ardından toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472