banner488

EYSİM Madencilik Personeline Check-up

EYSİM Madencilik Personeline Check-up
banner496

EYSİM madencilik, personeline her yıl olduğu gibi bu yıl da özel sağlık sigortaları kapsamında, Aydın’da özel bir hastanede check up yaptırdı.

Çalışanların iş sağlığı ve güvenliğine önem veren EYSİM madencilik, çalışanlarını SGK’ nın yanı sıra iş yeri hekimi tarafından düzenli sağlık taramaları ve özel sağlık sigortaları kapsamında Aydın’da özel bir hastanede check up yaptırdı. Şirketin iç ve dış birimlerinde çalışan personeli, periyodik sağlık taraması ile check-up'tan geçti. Çevreye ve doğaya saygılı olarak çalışanlarına önem veren, Eysim Mineral Madencilik Makina İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi temel kurumsal değerlerini korumakla birlikte ekolojik çevreyi koruyan, çalışanlarının güvenliğini ve sağlığını ön planda tutmaya devam ediyor. Tarama kapsamında tüm personellerin akciğer filmleri çekildi, tam kan sayımları, solunum testleri ve göz, kulak, burun kontrolleri yapıldı. Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Firma olarak iş güvenliğine ve insana önem verdiklerini, çalışanların sağlık ve güvenliğini her şeyin üstünde olduğunu söyledi.

"Personelimizin sağlığına her zaman önem veriyoruz"

Personelinin sağlığına her zaman önem verdiklerini kaydeden Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, " Firmamız tüm çalışmalarında, çalışanların sağlık ve güvenliğini her şeyin üstünde tutar. Çalışanların sağlık ve güvenlik risklerinden korunmalarını sağlamak bir yönetim sorumluluğudur. Sağlık ve Güvenlik Politikamızın hedefi üretimimizi “0” kaza ve minimum hastalık ile gerçekleştirmektir. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği konusunda uygun bir ortam hazırlamak ve bunun devamlılığını sağlamak temel felsefemizdir. Firmamızın Sağlık ve Güvenlik politikalarının başarılı olabilmesi; çalışan herkesin, bütün çalışmalarda sağlık ve güvenliği ön planda tutması, kurallara uyarak çalışma sorumluluğu göstermesi ile gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) haricinde Özel Sağlık Sigortası yaptırdık. Firmamızda 6 ayını dolduran çalışanlarımız Özel Sağlık Sigorta kapsamına giriyor. Bu sigorta kapsamında yatarak tedavileri özel hastanelerde yapılabilmektedir, yılda üç kez olmak üzere özel muayene ve yılda bir kere olmak üzere Check-up hakları var. Şirketimizi kurduğumuz günden bu güne bütün çalışanlarımız özel sigorta kapsamındadır, Çalışanlarımızın güvenlik ve sağlığını gözetmek görevimizdir" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Naci subası
Naci subası - 5 yıl Önce

Personelin sağlıklı olması için göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472