banner488

Eysim Madencilik, “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM”

Eysim Madencilik, “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM”
banner496

Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" adlı milli dayanışma kampanyasına Çine’de esnaflara destek vererek katıldı.

Çine’de birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atarak bir çok vatandaşın sevgisini kazanan Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, yine içerisinde bulunulan korona virüs sürecinde Çineli esnafın yanında oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" adlı milli dayanışma kampanyasına duyarlılıkla destek veren hayırsever Demir, Eysim Madenciliğin ilçedeki esnaflara olan vadeli borçların tamamını vadesi gelmeden ödeyerek örnek olmaya devam etti.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasıyla vatanına ve milletine sosyal sorumluluğunu bir kez daha gösteren hayırsever iş adamı Muhammet Demir, “Salgın nedeniyle ulusal anlamda ekonomik olarak zor günlerden geçiriyoruz. Bu zor günleri ve salgını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi ancak birlikte hareket ederek yenebiliriz. Biz bu duyarlılıkla elimizden geldiğince hem esnafımıza borçlarını vadeleri gelmeden ödedik hem de 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına da gücümüz yettiğince destek olduk. Türkiye olarak bu zor günlerden en az hasar ve kayıpla çıkacağımızı ümit ediyoruz. Salgın kapsamında tedbirler devam ettiği sürece her türlü yardım ve desteğe de sonuna kadar hazırız. Bu süreçte diğer iş adamlarını ve firmalarımızı da duyarlı olmaya davet ediyor, gerek ülkemiz, gerek ilimiz ve ilçemiz için mutlu ve sağlıklı günlere hep birlikte kavuşmayı canı gönülden diliyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472