banner488

Çineli Muhtarlardan kandil lokması

Çineli Muhtarlardan kandil lokması
banner496
Çine Muhtarlar Derneği, üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara lokma tatlısı dağıttı.

Çine Muhtarlar Derneği Regaip Kandili sebebiyle dernek binası önünde lokma döktürdü. Vatandaşlara ikram edilen lokmanın ardından Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, “Tüm muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın Regaip Kandilini kutlar, üç ayların tüm İslam alemi adına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Muhtarlar Derneğinin etkinliğine katılan Çine Belediye Başkanı E.Salih Dinçer, “Tüm muhtarlarımızın üç aylarını ve mübarek Regaip Kandil’ini kutlar, güzel, huzurlu, mutlu, kardeşlik ve barış içinde bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.

Etkinliğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kamil Şenoğlu, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, Çine Müftü Vekili Yahya Ofşin, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve yönetim kurulu üyeleri,  AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı İsmail Güder, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kandil Lokması dağıtımında sonra Çine Müftü Vekili Yahya Ofşin eşliğinde dua yapıldı.











Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472