banner488

Çine Trafik Bürodan Traktör Sürücülerine Eğitim

Çine Trafik Bürodan Traktör Sürücülerine Eğitim
banner496

Çine Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Trafik Timleri tarafından Çine’deki traktör sürücülerine yönelik güvenlik ve kullanma kuralları ile ilgili eğitim verildi.

Eğitim toplantısında, Çine Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, İlçe Emniyet Amiri Ali Rıdvan Onat, İlçe Trafik Denetleme Büro Amir vekili Elif Gökçe ve Orhan Düzen, İlçe Jandarma Trafik Tim’inden Bülent Biçer ve İskender Alibeyler ve Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok eşliğinde Hal Kahvesinde traktör kullanıcılarına yönelik bir eğitim semineri düzenlendi. Polis memurları tarafından kazaların azaltılması ve güvenlik sürüş teknikleri ile ilgili bilgi aktarıldı.

Toplantıda, traktörlerin tarladan karayoluna katılımında meydana gelen kazaların aza indirilmesi, traktörlerde ön ve arka ışık donanımlarının yanı sıra flaşörlü, yanıp sönen, sarı ışıklı, dönerli, uyarı lambası bulundurma zorunluluğu benimsenmesi, römorklar ve bağlantı ekipmanlarının uygunsuz ve görüşü engelleyecek şekilde yüklenmesi önlemek, traktörlerde yolcu taşınması ile ilgili kuralları doğru bilgilendirme, fenni muayene ve sigortalarının yaptırılması hedeflendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472