banner488

Çine SYDV personel alacak

Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına, sosyal yardım ve inceleme görevlisi ve büro görevlisi olmak üzere 2 adet personel alınacak.

Çine SYDV personel alacak
banner269

Sözleşmeli olarak istihdam edilecek ve belirsiz süreli olarak çalışacak personel adaylarının, memur alımı genel şartlarına uymaları istenmekle beraber, Çine’de son 6 aydır ikamet etmiş olacak ve Çine’de ikamet etmeyi taahhüt edecek.

2 ay süreyle denenecek olan 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmama şartı aranan personellerin ÖSYM tarafından yapılan 2012 ve 2013 Kamu personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 70 puan almış olması da aranan Gorabet şartlar arasında.

4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler ve 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarının iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmanın gerektirdiği özel şartları taşıyan adaylar, istenen belgeleri en geç 25.11.2013 tarihi saat 17:00’ye kadar Çine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim etmeleri gerekmekte.

Başvurular ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün //www.sosyalyardimlar.gov.tr/tr adresinden online olarak yapılacak.

KPSS Puan Sıralamasına göre mülakat için çağrılacak adayların listesi 26.11.2013 tarihinde Hükümet Konağı ilan panosu ve kaymakamlık sitesinde ilan edilecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2013, 20:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472