banner488

Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüşlerine kaldığı yerden devam ediyor

Çine Kültür Derneği üye ve doğaseverlerden oluşan kalabalık bir grupla çevre İl ve İlçelere düzenledikleri doğa yürüyüşlerinin yanında kültür gezileri de düzenleyerek doğa severlerin tarihi ve kültürel mekanları görmelerini sağlıyorlar

Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüşlerine kaldığı yerden devam ediyor
banner496

Dernek Başkanı Mehmet Demir yönetiminde düzenlenen 4 Ekim 2015 Pazar etkinliğinde, dernek üyeleri ve doğaseverlerle Madran-Alamut Yaylası, Güney-Hacıköseler Yaylası, İbrahimkavağı Parkuru’nda yaklaşık 16 kilometre yürüyüş gerçekleştirecekler.

Çine Kültür Derneği Mehmet Demir şu şekilde açıklamada bulundu; “Geçtiğimiz dönem doğa yürüyüşlerine Çinelilerin ilgisi çok iyiydi. İyi bir dönem ve öğrenme aşamamızı tamamladık. Bu dönem daha iyi hazırlandık ve tüm yıl yapacağımız gezi programını tarihleriyle birlikte duyuracağız. Bu hafta sonu yani 4 Ekim Pazar günü 16 kilometre ilk yürüyüş parkurumuzu Madran-Alamut Yaylası, Güney-Hacıköseler Yaylası, İbrahimkavağı mevkiinde düzenledik. Kültür Derneği Lokali Önünden hareket saatimiz 8’de tüm üyelerimize ve doğaseverleri davet ediyoruz” dedi.











Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 02:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472