banner488

Çine Belediyesi, Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yerini aldı

Çine Belediyesi, Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yerini aldı

Çine Belediyesi, CHP’li Belediyelerin katılımı ile düzenlenen CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yerini aldı.


Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasını belirlenmesi amacıyla İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi başladı. 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında kapılarını açık tutacak olan CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Çine Belediyesi de yerini aldı.


Üreten Belediyecilik anlayışı ile tarıma destek vermek amacıyla, proje geliştiren Çine Belediyesi’nin standında, zeytinyağı, turunç reçeli, zeytinyağı sabunu, topçam su, topçam gazozu ve çinicilik kursunda üretilen ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor.
Tarımsal Kalkınma Zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ilçemizde ürettiğimiz tarımsal ve doğal ürünlerin tanıtımını gerçekleştirmek, ileriki yol haritamızı belirlemek için kalkınma zirvesinde yerimizi aldık. Burada Türkiye’nin her yerinden katılım gösteren kooperatif ve belediyelerle bilgi alışverişinde bulunduk. Çine’nin lezzetlerini tüm Türkiye’ye tanıtacağız” dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çine Belediyesi standını ziyaret etti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafında karşılanan protokolle Çine’ye ait tarımsal ürünlerin ve doğal değerlerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472