banner488

Çine Belediyesi “Çek Gönder, Birlikte Çözelim”

Çine Belediyesi “Çek Gönder, Birlikte Çözelim”
Sosyal medyayı aktif kullanıma geçiren Çine Belediyesi, ilçede vatandaşların dikkatini çeken ve belediyenin müdahale etmesi gereken sorunların ihbarı ve paylaşımı için bir WhatsApp ihbar hattı oluşturdu.

Sorunlardan haberdar olmak ve daha hızlı çözülmesini sağlamak amacıyla kurulan WhatsApp Hattının irtibat numarası da basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıldı. Proje sloganı olarak da “Çek Gönder, Birlikte Çözelim” ibaresi büyük beğeni topladı. Çine’de daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren, bunu yaparken de teknolojik gelişmelerden faydalanan Çine Belediyesi, WhatsApp İletişim Hattı’nı hayata geçirdi. İsteyen herkes 0 533 890 09 09 numaralı telefona öneri ve taleplerini, karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebilecek, kısa sürede dönüş sağlanacak.

Vatandaşa Daha Kolay Hizmet Sunulacak

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Kendimizi her geçen gün geliştiriyor, teknolojik kolaylıklarla çalışmalarımızı destekliyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp İletişim Hattı sayesinde, hem vatandaşlarımıza daha kolay iletişim kuracağız hem de talep ve önerileri en kolay yoldan çözüme kavuşturacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472