banner488

Çine Belediye Çalışanlarından Şehitler İçin Lokma Hayrı

Çine’de görev yapan belediye personelleri son zamanlarda yaşanan terör eylemlerin de yaşamını yitiren şehitler için Merkez Taksi Durağında lokma döküldü.

Çine Belediye Çalışanlarından Şehitler İçin Lokma Hayrı
banner496

Son günlerde artan terör saldırılarının tüm ülkeyi derinden etkilediğini ifade eden belediye çalışanları, “Şehit ateşi Çine’ye de düşmüştür. Şehidimizin acısını tüm Çine halkı yüreğimizde hissediyoruz. Bu tür saldırılarla birlik ve beraberliğimizi bozamaya çalışanlar alçak emellerine ulaşamayacaklardır.  Tüm ülke tek vücut olmuş, kenetlenmiş, bu lanet saldırıları kınamaktadır. Türk milleti, bundan önce karşılaştığı bu tür insanlık dışı saldırılar karşısında birlik ve beraberliğini bozmamıştır, bundan sonra da aynı dirençle bu beraberliği koruyacak azim ve kararlılığa sahiptir” dedi.

Bazı vatandaşlar da şehit acılarının kendilerini derinden yaraladığını ifade ederek “Artık yeter, diyoruz. İçimiz yanıyor; kelimelerin yetersiz kaldığı noktadayız. Allah milletimize ve memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Her zaman olduğu gibi yine duyarlılığını gösteren Çine Belediye çalışanlarımızın lokma hayrının Allah katında kabulünü diliyoruz” şeklinde konuştular.

Duygu Sevimli




Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 01:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472