banner488

Çine Avcılar Derneği Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı

Çine Avcılar Derneği Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı

Çine Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği’ne seçilen yeni Başkan Zeyyad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yapıtı.

Çine Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği’nin geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağan genel kurulunda seçilen yeni Dernek Başkanı Zeyyad Özdemir başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda genel durum değerlendirilmesi yapıldı. Pandemi dahilinde yapılması gereken konular üzerinde ve kısıtlamalar sonrası yeni av sezonu ile ilgili çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda yönetim kurulunun görev dağılımı da belli oldu. Buna göre Zeyyad Özdemir başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu: Başkan Zeyyad Özdemir, Alper Gider Başkan Yardımcısı, Halil Tanrıkulu Sayman, Levent Tosun Sekreter, Süleyman Oğuz üye, Denetim Kurulu Başkanı Tacettin Toker, Faruk Tekin ve Muzaffer Taşcan üye olarak belirlendi.

Çine Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanlığında Zeyyad Özdemir,“ Şu anda pandemi dönemindeyiz. Önümüzdeki günlerde kısıtlamaların gelişimine göre Avcılar Kulübümüz daha canlı olacak. Avcıların sorunları ile ilgilenen ve her türlü yardımcı olan bir yönetim olacağız. Görev süremiz boyunca, dernek merkezimizi en iyi hizmet verir hale getireceğiz. Yönetimimle birlikte yasaklamaların sonrasında önümüzdeki av sezonunda dernek üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2021, 08:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472