banner488

CHP’li Gençler Madenciler Gününü Kutladı

CHP’li Gençler Madenciler Gününü Kutladı
banner496

Çine İlçe ve Aydın İl Gençlik Kolları, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla EYSİM Madencilik Firmasını ziyaret ederek madencilerin günlerini kutladı.

4 Aralık Dünya Madenciler Günü sebebiyle EYSİM Madencilik Firmasını ziyaret eden CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, CHP İlçe Çine Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç ve CHP'li gençler tüm çalışanların Dünya Madencilik Gününü kutladı. CHP'li gençler, EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'e ilçede eğitime vermiş olduğu büyük destek ve maden işçilerine tanımış olduğu hak ve ayrıcalıklarından dolayı teşekkür ederken çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, "EYSİM Mineral madencilik diğer firmalara nazaran işçisine daha çok sahip çıkan bir firma olduğunu öğrendik. İşçilerin sendikal haklarının verilmesi firmayı ayrı kılan bir diğer unsur. Biz CHP'li gençler olarak tüm madenciler adına EYSİM'i ziyaret etmek istedik ve burada tüm maden işçilerimizin günlerini kutluyoruz. İlçemizde eğitime yapılan birçok yardımda imzası bulunan ve işçilerine değer veren EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Bey'e çalışma hayatında başarılar sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Biz CHP'li gençler işçinin yanında olan ve hakkını veren her firma ve yetkililerini yüceltmeye ve onurlandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu..

CHP’li Gençlerle muhabbet eden Muhammet Demir, "Biz bu firmayı Belçikalılardan aldık. Ve her geçen gün firmamızı büyütmeye başarılarımızın üzerine koymaya devam ediyoruz. Biz yöneticiler başarılı isek bunun arkasında işçi kardeşlerimizin alın teri yatıyor. Ben orta halli bir ailenin evladıyım. Yokluğun ne demek olduğunu çok iyi bilirim ki işçilerimizin haklarını bu yüzden elimizden geldiğince savunmaya ve fazlasını vermeye çalışıyoruz. Firmamız siyaset üstüdür faklı görüşlere sahip birçok kişi firmamızdan kazanç elde etmekte ve geçimini sağlamakta. Bu ülkenin ortak değerlerine sahip çıktığımızda, her şeyin üstesinden gelebilir bizlere oyun oynamak bu ülkeye diz çöktürmek isteyen hainlere fırsat vermemiş oluruz. Benim siz gençlerden tek ricam bu ülkemizin ortak değerlerine sahip çıkmanız ve Atatürk'ün hedef gösterdiği ilkeler doğrultusunda hareket etmeniz. Bu ülke vatanına milletine sahip çıkan her bireyin alın teri ve emeği ile yükselecek ve dünyadaki tüm mazlumlara umut olmaya devam edecek" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472