banner488

CHP’den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

CHP’den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı
banner496

CHP Çine İlçe Örgütü tarafından başlatılan yardım kampanyası ile birlikte hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ramazan Bayramı ve tam kapanma dolayısı ile ihtiyaç sahibi kişilerin yanında olabilmek için CHP Çine İlçe Örgütü tarafından başlatılan yardım kampanyasına Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çine Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar destek verdi. Hazırlanan gıda paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Mübarek Ramazan Bayramı’nda vatandaşlarımıza katkı sunabilmek için bir hayır kampanyası başlattık. Tam kapanma dönemini yaşadığımız şu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ekonomilerine bir nebze de olsa dokunmak, yardım etmek istedik. Vatandaşlarımız çok zor günler geçirmektedir. Aydınlıklar içinde herkesin huzurlu ve mutlu olduğu, gelecek umuduyla bereketli günlerin yakın olmasını diliyoruz. CHP Çine ailesi olarak başlatmış olduğumuz bu kampanya hayırsever vatandaşlarımız tarafından kayıtsız kalmadı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Hanımefendi ve Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’de kampanyamıza destek verdikleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472