banner488

“Bizi bu tozdan kurtarın”

“Bizi bu tozdan kurtarın”
banner496
Çine Yolboyu Mahalle sakinleri yaklaşık iki aydır tozun içinde yaşadıklarını ifade ederek, yetkilileri göreve davet ettiler.

Yolboyu Mahallesi sakinleri, mahallenin girişinden başlayarak Ege-Et’in önüne kadar olan yolda var olan asfaltlarının bozulmasına ve iki aydır yapılmamasına tepki gösterdiler. Mahalle girişinde 6 hane var ve yoldan kalkan tozdan şikayet eden vatandaş bir an önce yol çalışmalarının bitmesini istiyor.

Mahalle sakinlerinden Ünal Ankara, yetkililere yapamayacağınız yolu niye bozdunuz diyerek tepkisin dile getirdi. Biz yetkililerden yol istememiştik bizim zaten yolumuz vardı diyen Ankara, “Mahallenin girişinden, Ege-Et’e kadar bütün evler tozdan çok rahatsız, mahsullerimiz, hayvanlarımız, meyve ağaçlarımız tozdan görünmüyor, berbat durumdayız rezil olduk. Asfaltımız vardı iki ay önce yeniden yapılacak diye yol çalışmasına başlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni birkaç kez ardım, yetkililer aradığımızda malzememiz yok diyorlar. Madem hemen yapılmayacaktı neden var olan yolumuzu bozdular. Yapılacak yol yaklaşık bir kilometre bir uzunlukta ama evlerin çoğunluğu mahalle girişinde, yoldan geçen araçlarla kalkan toz ise olduğu gibi bu evlerin içinde. Çine Belediyesi günde bir kez sulama yapıyor yolda ama havanın sıcak olması nedeniyle pek işe yaramıyor. Akşamüzeri yoldan bir araç geçtiğinde göz gözü görmüyor. Bizim Büyükşehir yetkililerinden ricamız yolu bir an önce yapsınlar ya da yolun bitimine kadar tozdan kurtarsınlar, sorunumuza bir çare bulsunlar” diye konuştu.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472