banner488

Beytar“ Mağdur durumdayız“

Çineli şoförler yaz aylarının gelmesi ile sıkıntılarının katlanacağını belirtti.

Beytar“ Mağdur durumdayız“
banner496

S.S. 5 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı  Yaşar Beytar konuyla ilgili yaptığı açıklamada” Yaz aylarının yaklaşmasından dolayı işlerimiz de düşüş var. Geçen sene müşterilerimizin çoğunluğu arabalarda klima olmamasından dolayı sıkıntı yaşıyorlardı. Bu sene bütün şoför arkadaşlar arabalarına klima taktırdı. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için her türlü sıkıntılarını dinleyip çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Şoförler Odası ile İş Bankası müdürlüğünün imzaladığı kredi sözleşmesine de değinen Beytar “ Başkanımıza bu konu hakkında tüm şoför arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın bu düşünceli hizmet anlayışını takdir ediyorum” dedi.

Aydın’da yeni yapılan otogar ve ilçe minibüslerinin garaj düzenlemesiyle ilgili olarak sözlerine devam eden Beytar “ Aydın’da otogarın yeri değiştirilince ilçe dolmuşlarının da yerlerinin değiştirileceği söylenmişti. Bizler bu uygulamadan dolayı mağduruz, yetkililerden bu konuyla ilgili yardım bekliyoruz. İlerleyen günlerde resmi olarak garaj yeri açıklanacak. Ancak yolcularımızdan çok yoğun bir tepki var. Bizler de girdi çıktı ücreti olarak aylık 225 TL ödeyeceğiz buda bizleri zor durumda bırakacak” dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
teoman
teoman - 10 yıl Önce

insanların kendi araçlarını tercih etme sebebinin aslı klima değilki.36 km yolu 40 dakika ila 1 saat arası gitmek bu bir.36 km dümdüz yolu giderken ödediği ücret gidiş geliş 14 tl bu iki.yani 2 kişi aydına gidip gelse 28 tl toplam.kendi araçlarıyla gidip gelseler azami 35 tl civarı yakıt masrafı olur..7 tl az ödemek için bence çine birlikte çekilcek olan çilenin cabası nerde?çok pahalı çokkk..

Kadir Madran
Kadir Madran - 10 yıl Önce

peki herşey tamam da, 4 yolda (migros karşısı)eşimle birlikte çine'ye gitmek için beklerken 4 aracında haber verilmesine rağmen dolu olarak gelmesi ve 2 saat boyunca araca yani çine birliğe bir türlü binip çine'ye gidemediğim günü unutmam. sıfır müşteri memnuniyeti. klimayı açsınlar kendileri gitsinler. ben çine birliği zorda kalmadığım sürece hemen hemen 3 yıldır hiç kullanmıyorum.

cineli
cineli - 10 yıl Önce

Arkadaslar yapmayin bak arkadaslar vatandas icin hizmetvicin ugrasiyorlar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472