banner488

Başkan Dinçer’den Kurban Bağışı Çağrısı

Başkan Dinçer’den Kurban Bağışı Çağrısı
banner496

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, yaklaşan kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere vatandaşlara ‘Gelin Birlikte Olalım, Hayırlarda Buluşalım’ sloganıyla kurban bağışı organizasyonunda katılmaları için çağrısında bulundu.

Çine Belediyesi ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için ‘Gelin Birlikte Olalım, Hayırlarda Buluşalım’ sloganı ile kurban bağışı kampanyası başlattı. Çine Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen kampanya ile veren elin, alan eli görmediği ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için kurban bağış organizasyonunda gelin birlikte olalım, hayırlarda buluşalım çağrısı yapıldı.

Bağış kampanyası ile ilgili bilgi vererek vatandaşlara çağrıda bulunan Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, “Çine Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan, kimsesiz, bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile geçen senede ihtiyaç sahibi ailelerimize veren elin, alan eli görmediği kampanyamız aracılığıyla destek olmaya devam ediyoruz. Milli ve manevi bağlarımızın kuvvetlendiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramında da ihtiyaç sahibi ailelerimizin hanelerini bereketlendirmek adına kurban bağışı kampanyası başlattık. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız, bilgi almak için 0 256 711 6924- 0 545 5711753 telefon numaralarını arayabilirler” şeklinde ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472