banner488

Aydın İlinde, Çine’yi Temsil Edecek Öğrenciler

Aydın İlinde, Çine’yi Temsil Edecek Öğrenciler
Çine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İstiklal Marşı’nı Şiir Olarak Okuma’ yarışmalarının ikinci etabı bugün ortaokullar ve liseler arasında belirlendi. Çine’yi temsil edecek öğrenciler belirlendi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arası ve liseler arası ‘İstiklal Marşı’nı Şiir Olarak Okuma’ yarışması Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlendi. Yarışmaya Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Şube Müdürü Yeter Ortan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.

‘İstiklal Marşı’nı Şiir Olarak Okuma’ yarışmasında Aydın il genelinde yapılacak olan yarışmada ortaokullarda Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencisi Meryem Kartal ve liselerde Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi öğrencisi Metehan Aksel Çine’yi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmada, ortaokullar etabında Mustafa Türkoğlu Ortaokulu öğrencisi Caner Acar ikinci, Namık Kemal Ortaokul öğrencisi Hatice Eylül Acar üçüncü seçildi. Liseler etabında ikinci Madran Anadolu Lisesi öğrencisi Sertaç Yıldız, Mehmet Emin Ünal Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gamze Bozdoğan üçüncü oldu.











































Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472