banner488

Akçaova yangın bölgesi alanına Bakan Ersoy geldi

Akçaova yangın bölgesi alanına Bakan Ersoy geldi

Çine Akçaova Mahallesi'ni Gökbel Dağı'ndaki yangında soğutma alanındaki çalışmaları Kültür ve Turiz Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yerinde inceledi.

Gökbel Dağı'da önceki gün öğle saatlerinden başlayan yangın için önce Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ardından Akçaova Mahallesi'ne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Bugün Gökbel dağında 500 hektardan fazla alanın yandığı belirtilen ve kontrol altına alınan yangın alanında soğutma çalışmaları devam ettiği anlarda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da geldi.

3 gündür yangın bölgesinden ayrılmayan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Aydın İl Kültür Turizm Müdürü Umut Tuncer, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen tarafından karşılanan Bakan Ersoy, ilk olarak yangın koordinasyon merkezinde yetkililerden bilgi aldı. Bir süre burada istişarelerde bulunan Bakan Ersoy, daha sonra yanan alanlardaki çalışmaları inceledi. Akçaova ve Çine halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ersoy, vatandaşlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2021, 08:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472